Oblačila

Oblačila so pomemben del spletne trgovine gtocka.si in predstavljajo enega največjih sklopov naše ponudbe. Tukaj ti predstavljamo resnično veliko izbiro oblačil in perila na enem mestu.

V naši pestri ponudbi najdeš erotično perilo, zapeljiva oblačila, oblekice, nogavice in pasove za pripenjanje, fetish oblačila in izdelke za oblikovanje postave. Za vroče poletje pa v ponudbo vsako leto vključimo tudi kopalke priznane blagovne znamke Obsessive. Poleg pestre ponudbe erotičnega perila za ženske pa smo seveda oddelek namenili tudi moškemu perilu in dodatkom. Tukaj na enem mestu najdeš pestro izbiro spodnjic, tangic, majic in telovnikov ter jockstrap spodnjic različnih blagovnih znamk.

V nadaljevanju zapisa si preberi kaj vse lahko najdeš v omenjenih oddelkih.

Erotično perilo

Erotično perilo spada med najbolj priljubljene kategorije naše spletne trgovine, saj ga obožuje skoraj vsaka ženska, zagotovo pa očara prav vse moške.

Erotično perilo je odlična izbira tako za vsakdanje nošenje, kot tudi za popestritev skupnih intimnih trenutkov s tvojim partnejem/ko. Zapeljivo in seksi perilo tako ni namenjeno samo zapeljevanju in intimnim trenutkom, saj vse izdelke lahko s ponosom in polnim udobjem nosiš prav vsak dan v letu.

V tej skupini najdeš vse od kompletov perila, bodijev, bodystockingov, korzetov, različniherotičnih kostumov do tangic, hlačk in seksi nedrčkov.

Več informacij o erotičnem perilu, ponudbi in različnih podrobnostih najdeš na tej povezavi.

Zapeljiva oblačila

Med zapeljiva oblačila naj te ponese misel na udobno in zapeljivo perilo ali haljo in pižamo v kateri boš izgledala božansko. Med zapeljivim perilom tako lahko poiščeš svoj najljubši babydoll, negliže ali že prej omenjene večerne halje ter pižame.

Nismo pa pozabili na niti na vroče poletje in v ponudbo dodali pestro ponudbo resnično kvalitetnih kopalk za vse okuse.

Nogavice in pasovi

Nogavice in pasovi za nogavice so skoraj obvezen kos perila vsake ženske. Med brskanjem po spletni trgovini boš tako našla ogromno ponudbo nogavic različnih motivov, oblik in seveda velikosti.

Nudimo ti skoraj neomejene možnosti med katerimi najdeš klasične hlačne nogavice, hlačne nogavice z odprtim mednožjem, samostoječe nogavice, nogavice s pasom, nogavice za pripenjanje na pasove ter pasove za nogavice in podvezice.

Oblekice

V spletni erotični trgovini gtocka.si boš našla različne oblekice, ki jih lahko nosiš ob različnih priložnostih. Izbiraš lahko med mrežastimi oblekicami, ki so bolj primerne za intimne seksi večere s tvojim partnerjem ali partnerko. Nudimo pa ti še različne mini oblekice in dolge obleke, ki jih lahko nosiš za popestritev intimnih trenutkov ali pa se z njimi odpraviš na zabavo.

Dodatki

Dodatki so različni izdelki, ki so namenjeni kombiniranju z oblačili in erotičnim perilom, nekatere pa lahko uporabite tudi povsem samostojno. Najbolj priljubljeni so dodatki za nedrčke in dodatki za prsi, ki vsebujejo izdelke za popoln dekolte. Vedno bolj priljubljeni pa so tudi izdelki nakita za telo, ki ga lahko nosiš v kombinaciji z oblekami, perilom ali povsem samostojno.

Med dodatki tako najdeš izdelke razdeljene po naslednjih skupinah: dodatki za nedrčke, dodatki za prsi, rokavice, nakit za telo, lasulje in ostali dodatki, ki niso posebej razvrščeni.

Oblikovanje postave

Perilo za oblikovanje postave je odlična izbira za vse, ki si želite popolne oblike na enostaven način. V naši ponudbi najdeš različne izdelke nevidnega perila in izdelkov za oblikovanje postave, ki smo jih razdelili v nekaj glavnih skupin. Med ponudbo tako lahko izbiraš med nevidnimi nedrčki, nevidnimi tangicami in hlačkami, zgornjimi deli ter spodnjimi deli za oblikovanje postave ter oblekami in bodiji ter oblekami za popolno obliko.

Fetish

Fetish oblačila vsebujejo vse vrste erotičnega perila in oblačil, ki smo jih razdelili glede na material in njihov izgled. Večino izdelkov, ki se nahajajo v tej skupini boš našla/el tudi med drugimi izdelki, le da jih tukaj lahko najdeš v treh skupinah, zbrane na enem mestu.

Izbiraš lahko med fetish oblačili iz lateksa, usnja in pa izdelki mokrega videza Wetlook.

Moško perilo

Moško perilo je vedno bolj priljubljeno kot izdelek za erotično popestritev skupnih večerov. Izbira moškega erotičnega perila je v primerjavi z izdelki, ki so namenjeni ženskam, precej manjša. Vseeno pa se v spletni trgovini gtocka.si trudimo ponuditi kar se da, kvalitetno in pestro ponudbo izdelkov za moške.

Med perilom za moške tako lahko poiščeš klasične spodnjice, seksi moške tangice, jockstrap spodnjice in majice ter tope. Če iščeš komplet za igro vlog, pa se nekaj moških kostumov najde tudi v skupini erotični kostumi.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici