Obročki za penis

Obročki za penis so izredno priljubljeni erotični pripomočki, ki poskrbijo močnejše in daljše erekcije ter omogočajo dodatno stimulacijo med spolnim odnosom. Obročki za penis ob nošenju pomagajo pri zadrževanju krvi v penisu. To posledično omogoča intenzivnejšo in daljšo erekcijo. Penis se med nošenjem erekcijskega obročka tudi nekoliko poveča. Njegove žile so bolj izbočene in lahko postane tudi nekoliko bolj rdeč kot običajno. Z nošenjem obročka med spolnim odnosom lahko doživite tudi bolj intenziven orgazem.

Uporabniki lahko potrdijo, da obročki za penis lahko pomagajo tudi pri težavah s prezgodnjim izlivom, saj se čas do izliva z nošenjem obročka lahko podaljša.

Vabim te, da v nadaljevanju prebereš kateri obročki za penis so na voljo v naši erotični trgovini, kako jih uporabljati in na kaj moraš biti pozoren.

Katere vrste obročkov za penis poznamo?

Obročke za penis delimo na klasične erekcijske obročke, ki so namenjeni predvsem močnejši erekciji in intenzivnejši stimulaciji. Kot druge uvrščamo vibracijske obročke, ki med seksom poskrbijo tudi za stimulacijo klitorisa vaše partnerke in prenašajo vibracije preko celotnega penisa. Kot tretje pa uvrščamo komplete obročkov, ki praviloma vsebujejo različne velikosti ali vrste obročkov, kar predvsem začetnikom omogočajo, da ugotovijo najbolj optimalno velikost in obliko obročka, ki jim odgovarja.

Klasični erekcijski obročki so namenjeni ohranjanju daljše in močnejše erekcije in so tudi najbolj iskani. Klasični obroček enostavno namestite na koren penisa tako da ga raztegnete in preko penisa namestite čim bližje modom. Za enostavnejšo namestitev uporabite lubrikant.

Pri erekcijskih obročkih je zelo pomembna velikost, saj ne smejo biti pretesni, ker lahko povzročijo nelagoden občutek ali celo poškodbo, preveliki pa ne bodo poskrbeli za učinek kateremu so namenjeni. Zato v primeru, da obroček kupujete prvič, svetujemo da izberete takšnega, ki omogoča nastavitev stiska oz. velikosti ali enega izmed kompletov, ki vsebuje različne velikosti obročkov.

Če želite še nekaj več lahko izberete tudi obroček za penis in moda, ki poskrbi za še intenzivnejše občutke. Obroček za penis in moda lahko pri težavah s prezgodnjim izlivom nudi še boljšo pomoč in tako poskrbi za dodatno samozavest pri moških. Obroček za penis in moda namestimo s pomočjo lubrikanta, vedno pa ga najprej namestimo preko mod in nato preko penisa.

Kovinski obročki ali prstani so namenjeni izkušenejšim uporabnikom in nudijo trši oprijem in močnejši stisk. Praviloma so izdelani iz nerjavečega jekla in niso raztegljivi ter nastavljivi zato morate biti izredno previdni pri izbiri velikosti, da preprečite kakršne koli poškodbe ali nelagodje.

Vibracijski obročki poleg užitka moškim le tega nudijo tudi vaši partnerki. Vsi vibracijski obročki imajo funkcijo vibriranja, razlikujejo pa se predvsem v obliki. Nekateri imajo na vrhu odebeljen del, kjer se skriva vibrator in poskrbi za prijetne vibracije, ki potujejo preko celotnega penisa. Drugi pa imajo večje izrastke, ki spominjajo na rabbit vibratorje, le ti pa med spolnim odnosom z vsakim potiskom nudijo partnerki prijetno stimulacijo klitorisa.

Kot pri vibratorjih tudi pri vibracijskih obročkih lahko izbirate vrsto napajanja in različne nastavitve vibriranja ter načine vibracij. Med novimi modeli pa boste našli tudi takšne, ki jih lahko upravljate s pomočjo aplikacije na telefonu in celo ustvarjate svoje vibracijske programe.

Kompleti obročkov so predvsem namenjeni začetnikom saj vsebujejo različne velikosti, debeline ali oblike obročkov, ki so odlični za spoznavanje svojih preferenc in ugotovitev, kaj vam kot posamezniku najbolj ustreza. Kompleti enakih obročkov pa omogočajo, da na penis namestiš več obročkov hkrati. Z nakupom kompleta obročkov boste lahko preizkusili različne velikosti ali število obročkov in si tako olajšali vse naslednje nakupe.

Obročki z analnim stimulatorjem so sestavljeni iz obročka za penis, ki je povezan z analnim čepom ali tako imenovanim stimulatorjem prostate. Moškim stimulacija prostate predstavlja izjemne užitke, ki jih sedaj lahko združite tudi z močno erekcijo in nepozabnim orgazmom, ki ga prinaša ta odlična kombinacija. Takšne obročke najdete tako med klasičnimi erekcijskimi obročki kot tudi med tistimi z vgrajenim vibratorjem.

Kako obročke za penis uporabljati in na kaj moraš paziti?

Obroček namestite ko penis ni v stanju erekcije. Namestite ga tako, da nanj najprej nanesete malo lubrikanta, ga raztegnete in potisnete preko glavice in korena penisa čim bolj proti modom. Če imate kombiniran obroček, ki je namenjen modom in penisu ga namestite najprej preko mod in šele potem preko penisa.

Pazite, da bo obroček dovolj tesen za primeren stisk, a vseeno ne pretesen, saj bi lahko povzročil neprijetne občutke ali celo poškodbe.

Če boste med nošenjem začutili neprijetne občutke, ščemenje ali bolečino prenehajte z uporabo in poskusite z večjim obročkom. Obročka nikakor ne nosite dlje kot 30 minut hkrati!

Po končani uporabi ga očistite z mlačno vodo in blagim milom ali uporabite čistilo erotičnih igračk.

Featured products

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici