Obročki za penis

Obročki za penis so izredno priljubljeni erotični pripomočki, ki poskrbijo močnejše in daljše erekcije ter omogočajo dodatno stimulacijo med spolnim odnosom. Obročki za penis ti ob nošenju pomagajo pri zadrževanju krvi v penisu. To posledično omogoča intenzivnejšo in daljšo erekcijo. Penis se med nošenjem erekcijskega obročka tudi nekoliko poveča. Njegove žile so bolj izbočene in lahko postane tudi nekoliko bolj rdeč kot običajno. Z nošenjem obročka med spolnim odnosom lahko doživiš tudi bolj intenziven orgazem.

Uporabniki lahko potrdijo, da obročki za penis pomagajo tudi pri težavah s prezgodnjim izlivom, saj se čas do izliva z nošenjem obročka lahko podaljša.

Vabim te, da v nadaljevanju prebereš kateri obročki za penis so na voljo v naši erotični trgovini, kako jih uporabljati in na kaj moraš biti pozoren.

Katere vrste obročkov za penis poznamo?

Obročke za penis delimo na klasične erekcijske obročke, ki so namenjeni predvsem močnejši erekciji in intenzivnejši stimulaciji. Kot druge uvrščamo vibracijske obročke, ki med seksom poskrbijo tudi za stimulacijo klitorisa tvoje partnerke in prenašajo vibracije preko celotnega penisa. Kot tretje pa uvrščamo komplete obročkov, ki praviloma vsebujejo različne velikosti ali vrste obročkov, kar predvsem začetnikom omogoča, da ugotovijo najbolj optimalno velikost in obliko obročka, ki jim odgovarja.

Klasični erekcijski obročki so namenjeni ohranjanju daljše in močnejše erekcije in so tudi najbolj iskani. Klasični obroček enostavno nadaneš na koren penisa tako da ga raztegneš in preko penisa namestiš čim bližje modom. Za enostavnejšo namestitev uporabi lubrikant.

Pri erekcijskih obročkih je zelo pomembna velikost, saj ne smejo biti pretesni, ker lahko povzročijo nelagoden občutek ali celo poškodbo, preveliki pa ne bodo poskrbeli za učinek kateremu so namenjeni. Zato v primeru, da obroček kupuješ prvič, svetujemo da izbereš takšnega, ki omogoča nastavitev stiska oz. velikosti ali enega izmed kompletov, ki vsebuje različne velikosti obročkov.

Če želiš še nekaj več lahko izbereš tudi obroček za penis in moda, ki poskrbi za še intenzivnejše občutke. Obroček za penis in moda lahko pri težavah s prezgodnjim izlivom nudi še boljšo pomoč in tako poskrbi za dodatno samozavest pri moških. Obroček za penis in moda namestiš s pomočjo lubrikanta, vedno pa ga najprej namesti preko mod in nato preko penisa.

Kovinski obročki ali prstani so namenjeni izkušenejšim uporabnikom in nudijo trši oprijem in močnejši stisk. Praviloma so izdelani iz nerjavečega jekla in niso raztegljivi ter nastavljivi zato moraš biti izredno previden pri izbiri velikosti, da preprečiš kakršne koli poškodbe ali nelagodje.

Vibracijski obročki poleg užitka moškim le tega nudijo tudi tvoji partnerki. Vsi vibracijski obročki imajo funkcijo vibriranja, razlikujejo pa se predvsem v obliki. Nekateri imajo na vrhu odebeljen del, kjer se skriva vibrator in poskrbi za prijetne vibracije, ki potujejo preko celotnega penisa. Drugi pa imajo večje izrastke, ki spominjajo na rabbit vibratorje, le ti pa med spolnim odnosom z vsakim potiskom nudijo partnerki prijetno stimulacijo klitorisa.

Kot pri vibratorjih tudi pri vibracijskih obročkih lahko izbiraš vrsto napajanja in različne nastavitve vibriranja ter načine vibracij. Med novimi modeli pa najdeš tudi takšne, ki jih lahko upravljaš s pomočjo aplikacije na telefonu in celo ustvarjaš svoje vibracijske programe.

Kompleti obročkov so predvsem namenjeni začetnikom saj vsebujejo različne velikosti, debeline ali oblike obročkov, ki so odlični za spoznavanje svojih preferenc in ugotovitev, kaj ti kot posamezniku najbolj ustreza. Kompleti enakih obročkov pa omogočajo, da na penis namestiš več obročkov hkrati. Z nakupom kompleta obročkov boš lahko preizkusil različne velikosti ali število obročkov in si tako olajšal vse naslednje nakupe.

Obročki z analnim stimulatorjem so sestavljeni iz obročka za penis, ki je povezan z analnim čepom ali tako imenovanim stimulatorjem prostate. Moškim stimulacija prostate predstavlja izjemne užitke, ki jih sedaj lahko združiš tudi z močno erekcijo in nepozabnim orgazmom, ki ga prinaša ta odlična kombinacija. Takšne obročke najdeš tako med klasičnimi erekcijskimi obročki kot tudi med tistimi z vgrajenim vibratorjem.

Kako obročke za penis uporabljati in na kaj moraš paziti?

Obroček namestiš ko penis ni v stanju erekcije. Namestiš ga tako, da nanj najprej naneseš malo lubrikanta, ga raztegneš in potisneš preko glavice in korena penisa čim bolj proti modom. Če imaš kombiniran obroček, ki je namenjen modom in penisu ga namestiš najprej preko mod in šele potem preko penisa.

Pazi, da bo obroček dovolj tesen za primeren stisk, a vseeno ne pretesen, saj bi lahko povzročil neprijetne občutke ali celo poškodbe.

Če bosš med nošenjem začutil neprijetne občutke, ščemenje ali bolečino prenehaj z uporabo in poskusi z večjim obročkom. Obročka nikakor ne nosi dlje kot 30 minut hkrati!

Po končani uporabi ga očisti z mlačno vodo in blagim milom ali uporabi čistilo erotičnih igračk.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici