Raztezniki za moda

Raztezniki za moda vam bodo tesno oprijeli in raztegnili moda, ter s tem pa poudaril vašo moškost in nudil prjeten občutek.
Razdelilnik mod Boners 8-Style Razdelilnik mod Boners 8-Style

Na zalogi
Na zalogi
Obročki in prstani

Razdelilnik mod Boners 8-Style

BON017
14,95 €
14 točk
Razdelilnik mod z obročkom za penis Boners je odličen erotični pripomoček za doseganje trše in dalj trajajoče erekcije ter izboljšanje občutkov pred in med samim orgazmom. Obroček je izdelan iz silikona in se zapenja z gumbi, s katerimi boste enostavno nastavili željen obseg obročka ali prilagodili moč stiska. Ker se zapenja z gumbi boste premer lahko...
Razdelilnik mod Boners T-Shape Razdelilnik mod Boners T-Shape

Na zalogi
Na zalogi
Raztezniki za moda

Razdelilnik mod Boners T-Shape

BON018
14,95 €
14 točk
Razdelilnik mod Boners T-Shape je nepogrešljiv erotični pripomoček za moške. Razdelilnik omogoča enostavno nastavitev velikosti in moči stiska, med nošenjem pa bo poskrbel za dodatno stimulacijo in nepozabne občutke pred in med samim orgazmom. Razdelilnik omogoča nastavitev premera med 4 in 5,5cm.
Razdelilnik mod Boners V-Shape Razdelilnik mod Boners V-Shape

Na zalogi
Na zalogi
Raztezniki za moda

Razdelilnik mod Boners V-Shape

BON019
14,95 €
14 točk
Razdelilnik mod Boners V-Shape je nepogrešljiv erotični pripomoček za moške. Razdelilnik omogoča enostavno nastavitev velikosti in moči stiska, med nošenjem pa bo poskrbel za dodatno stimulacijo in nepozabne občutke pred in med samim orgazmom. Razdelilnik omogoča nastavitev premera med 4 in 5,5cm.
Razteznik mod Boners Liquid Razteznik mod Boners Liquid

Na zalogi
Na zalogi
Raztezniki za moda

Razteznik mod Boners Liquid

BON022
24,95 €
24 točk
Z elegantnim razteznikom Boners Liquid bodo tvoje moške obline videti še bolje. Razteznik je izdelan iz mehkega in prožnega silikona, kar omogoča dobro raztegljivost in zagotavlja vrhunsko kvaliteto ter dobro trpežnost. Ker je silikon dobro raztegljiv, bo razteznik tudi izredno udoben za nošenje in obenem koži prijazen ter nealergen.
Razteznik mod Boners Liquid 2v1 Razteznik mod Boners Liquid 2v1

Na zalogi
Na zalogi
Raztezniki za moda

Razteznik mod Boners Liquid 2v1

BON021
19,95 €
19 točk
Razteznik mod Boners Liquid 2v1 bo tvoje moške obline pripravil na najbolj razburljive pustolovščine v spalnici. Razteznik ob nošenju dvigne vaš penis in moda ter jih potisne naprej. Penis in moda med nošenjem tudi bolj nabreknejo saj pripomoček poskrbi, da kri, ki priteče v moda tam tudi ostane.
Razdelilnik mod Boners Liquid Splitter Razdelilnik mod Boners Liquid Splitter

Na zalogi
Na zalogi
Raztezniki za moda

Razdelilnik mod Boners Liquid Splitter

BON020
24,95 €
24 točk
Razdelilnik mod Boners Liquid Splitter bo tvojim moškim oblinam zagotovil edinstven in provokativen videz ter poskrbel za dodatno stimulacijo penisa in mod. Razdelilnik ob nošenju potisne penis naprej, moda pa potisne navzdol in jih loči. Razdelilnik Boners je izdelan iz mehkega in prožnega silikona, ki se bo popolno prilegal vašemu telesu. Silikon je...
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo