Bodystocking

Bodystocking ali Catsuit je erotično perilo s katerim boš postala prava mačka. Bodystocking je elastično perilo z različnimi vzorci in oblikami, ki se popolnoma prilega tvojemu telesu in poudari tvoje obline za popoln izgled. Catsuit je izdelan tako, da se popolnoma oprime tvojega telesa in pokriva noge ter trup, nekateri modeli pa imajo tudi dolge rokave. Izdelan je iz elastičnih materialov kot sta najlon in elastan, lahko pa so izdelani tudi iz lateksa ter podobnih materialov.

Skoraj vsi modeli bodystocking oz. catsuit perila imajo odprto mednožje, zato jih med vročim dogajanjem v tvoji spalnici ni potrebno sleči.

Je bodystocking oz. catsuit primeren za večkratno uporabo?

Seveda, vsi izdelki so primerni za večkratno uporabo. Bodystocking lahko kot vsako drugo perilo opereš v pralnem stroju na 30° in uporabiš ponovno. Izdelki se ne strgajo tako zlahka, kot mogoče izgleda na prvi pogled, prav tako pa dobro obdržijo svojo prožnost tudi ob večkratni uporabi. Za dolgo življenjsko dobo izdelkov ne suši v sušilnem stroju.

Verjamemo, da boš novega kupila prej zaradi navdušenja, kot zaradi obrabe.

Je bodystocking primeren za vse vrste postav?

Seveda! Bodystocking tako kot ostalo erotično perilo dobiš v več velikostih in se odlično prilega vsem. Ker gre za zelo raztegljive materiale, ki se oprimejo telesa, so velikosti drugačne kot pri ostalem perilu, saj je določena številka lahko primerna za več velikosti. Izbiraš lahko med velikostnimi številkami S/M/L in XL/XXL. Za katere mere je primerna katera izmed naštetih velikosti si lahko ogledaš na velikostnih tabelah, ki so objavljene tudi pri posameznih izdelkih.

Kakšne so razlike med različnimi modeli in znamkami?

Različne znamke prinašajo tudi različne modele in barve, zato je pri izbiri bodystockinga najbolj pomembno, da izbereš takšnega, ki ti na pogled najbolj ustreza.

V ponudbi imamo klasične mrežaste, takšne z različnimi cvetličnimi vzorci, črtaste in mnogo drugih. Nekateri imajo tudi dolge rokave in pokrivajo večji del tvojega telesa, spet drugi so brez rokav. Če iščeš različne barve ti znamka Obsessive in Beauty Night ne nudita velike izbire, saj je večina izdelkov v črni barvi, najde pa se kakšen kos rdeče in bele.

Če si bolj ljubiteljica drugih barv velja pregledati ponudbo znamke Passion, katera skoraj vse modele nudi tako v črni kot beli barvi, nekatere pa tudi v rdeči.

Kaj pa kvaliteta in cena?

Če izpostavimo posamezne znamke boš po kvaliteti zagotovo izbrala znamko Obsessive ali Beauty Night, ki sta tudi cenovno nekoliko višji od ostalih. Zagotovo pa velja da kljub nizki ceni izredno kvaliteto ponuja tudi Penthouse, ki se po materialu lahko primerja z omenjenimi znamkami.

Pri kvaliteti bodystockinga je cena lahko pokazatelj kvalitete saj cenejši predstavljajo tudi nižjo kvaliteto oz. tanjši material. Tukaj pa tvegaš, da se bo izdelek hitreje strgal ali sčasoma izgubil na prožnosti, predvsem pri pranju.

Če imaš še kakšno vprašanje nas brez zadrege lahko kontaktiraš na telefon 040 819 384, nam pišeš preko e-pošte na info@gtocka.si ali klikneš na pogovor v živo na desni spodnji strani ekrana.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici