Šeškalniki

Šeškalnik Fetish Fantasy Šeškalnik Fetish Fantasy 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Šeškalnik Fetish Fantasy, 71cm

PD3737-23
13,20 €
Šeškalnik Fetish Fantasy s silikonskim loparčkom je popolni erotični pripomoček tako za začetnike kot tudi izkušene uporabnike. Ročaj šeškalnika je izdelan iz pvc materiala, loparček, ki je pritrjen na koncu biča, pa je iz dvoslojnega silikona, zaradi česar je pripomoček enostaven za čiščenje in se hitro osuši.
Loparček Fetish Submissive Loparček Fetish Submissive 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček Fetish Submissive

D-218915
19,90 €
Loparček Fetish Submissive je idealen erotični pripomoček za seksi igrice z vašim partnerjem. Šeškalnik je izdelan iz umetnega usnja in je namenjen tako začetnikom kot tudi naprednejšim uporabnikom. Pokažite svoji partnerici / partnerju, kdo je glavni v postelji.
Šeškalnik Fetish Fantasy s srčkom Šeškalnik Fetish Fantasy s srčkom 2
  • −10%

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Šeškalnik Fetish Fantasy s srčkom

PD3735-23
11,25 € 12,50 €
Šeškalnik Fetish Fantasy s srčkom je izdelan erotični pripomoček za seksi igrice z vašim partnerjem, izdelan je iz PVC materiala na koncu pa ima nameščen silikonski loparček za šeškanje v obliki srčka.
Loparček Midnight Lace
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček Midnight Lace

E27834
15,12 € 18,90 €
Loparček Midnight Lace je izdelan iz poliuretana, spandexa, poliestra in naylona. Na ročaju je vrvica za obešanje, celoten šeškalnik pa je oblečen v čipko.
Šeškalnik Obsessive A704 Šeškalnik Obsessive A704 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Šeškalnik Obsessive A704

D-210966
13,90 €
Šeškalnik Obsessive A704 je seksi pripomoček, ki so bo lepo podal k vaši poredni večerni toaleti in bo obenem idealen erotični pripomoček za seksi igrice z vašim partnerjem. Šeškalnik je izdelan v obliki srčka, na zadnji strani pa ima pritrjeno črno perje zaradi katerega je izdelek obenem uporaben tudi za seksi žgečkljive igrice.
Loparček S&M Studded Paddle Loparček S&M Studded Paddle 2
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček S&M Studded Paddle

E24882
14,16 € 17,70 €
Loparček S&M Studded Paddle za šeškanje vaše poredne partnerke ali partnerja. Šeškalnik Studded Paddle je izdelan tako, da ga boste lahko uporabljali dvostransko. Izdelan je iz imitacije usnja (vinila) in je na eni strani prijetno gladek ter hladen na otip, medtem, ko so na drugi strani loparčka nameščeni kovinski gumbi z izboklinami iz nerjavečega...
Loparček Obsessive A711 Loparček Obsessive A711 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček Obsessive A711

D-215354
13,90 €
Loparček Obsessive A711 je seksi pripomoček, ki so bo lepo podal k vaši poredni večerni toaleti in bo obenem idealen erotični pripomoček za seksi igrice z vašim partnerjem.
Loparček S&M Heart Paddle
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček S&M Heart Paddle

E28844
12,40 € 15,50 €
Loparček S&M Heart Paddle za šeškanje vaše poredne partnerke ali partnerja. Šeškalnik je izdelan iz veganom prijaznega umetnega usnja in ima dve ločeni plasti, ki poskrbita za posebno glasno šeškanje, izrezani srčki iz zgornje plasti šeškalnika pa bodo na mestu šeškanja pustili svoj odtis.
Loparček EasyToys XOXO Loparček EasyToys XOXO 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček EasyToys XOXO

ET233BLK
17,95 €
Loparček EasyToys bo popestril poredne igrice v vaši spalnici.  Loparček je izdelan iz umetnega usnja in je namenjen tako začetnikom kot tudi naprednejšim uporabnikom. Pokažite svoji partnerici / partnerju, kdo je glavni v postelji. Loparček ima vrezane črke XOXO, ki bodo po dobrem šeškanju ostale na koži.
Loparček EasyToys Slut Loparček EasyToys Slut 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček EasyToys Slut

ET232BLK
17,95 €
Loparček EasyToys bo popestril poredne igrice v vaši spalnici.  Loparček je izdelan iz umetnega usnja in je namenjen tako začetnikom kot tudi naprednejšim uporabnikom. Pokažite svoji partnerici / partnerju, kdo je glavni v postelji. Loparček ima vrezane črke Slut, ki bodo po dobrem šeškanju ostale na koži.
Loparček Darkness Fetish Love Loparček Darkness Fetish Love 2
  • −10%

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček Darkness Fetish Love

D-221188
13,41 € 14,90 €
Pustite svoj fetišizem na popolnoma novo raven, odkrijte svojo dominantno ali pokorno stran s tem kvalitetnim loparčkom v obliki srca. 
Loparček Darkness Fetish Loparček Darkness Fetish 2

Na zalogi
Na zalogi
Šeškalniki

Loparček Darkness Fetish

D-221189
14,90 €
Pustite svoj fetišizem na popolnoma novo raven, odkrijte svojo dominantno ali pokorno stran s tem kvalitetnim loparčkom.
Prikazujem 1-12 od 12 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo