Strap-on pasovi

Strap-on pasovi so Izdelki iz vinila se lepo prilega vsaki postavi. Kovinske rinke poskrbijo, da pas ostane na svojem mestu ves čas Primeren za oba spola.
Strap-On pas Mr. Intense Strap-On pas Mr. Intense

Na zalogi
Na zalogi
Strap-on pasovi

Strap-On pas Mr. Intense

D-222696
30,90 €
30 točk
Strap-On pas Mr. Intense je kot nalašč za začetnike, pas je izdelan iz neoprena, ki preprečuje drgnjenje in je prijeten na dotik. Trpežni šitismerni najlonski trakovi s plastičnimi drsniki so popolnoma nastavljivi. Pas bo odličen dodatek k vašim najljubšim dildom Mr. Intense.  Poleg boste prejeli še dva silikonska obročka za lažje pritrjevanje dildov...
Strap-On pas XRay Strap-On pas XRay

Na zalogi
Na zalogi
Strap-on pasovi

Strap-On pas XRay

D-227440
31,70 €
31 točk
Strap-On pas Xray je primeren za uporabo z vsemi XRay dildi ter ostalimi običajnimi dildi, ki so primerni za pritrjevanje na strap-on pasove. Pas je izdelan iz neoprenskih trakov in sprednjega dela v kombinaciji z umetnim usnjem. Pas ima plastični drsnik za nastavitev obsega, poleg pasu pa so priloženi tudi 3 silikonski obročki različnih velikosti, za...
Strap-On pas Fetish Fantasy Beginners Universal Strap-On pas Fetish Fantasy Beginners Universal

Na zalogi
Na zalogi
39,90 €
39 točk
Strap-On pas Fetish Fantasy Beginners Universal je izdelan iz trpežnih najlonskih jermenov in ohišja iz vinila, podprtega z neoprenom, ima v celoti nastavljive trakove in raztegljiv silikonski O-obroč, ki zadrži vse na mestu, ko se ozračje segreje. 
Strap-On pas Fetish Fantasy Beginner Strap-On pas Fetish Fantasy Beginner

Na zalogi
Na zalogi
Strap-on pasovi

Strap-On pas Fetish Fantasy Beginner

PD3461-23
24,95 €
24 točk
Strap-On pas Fetish Fantasy Beginner je izdelan iz mehkega neoprena in je popolnoma nastavljiv ter tako omogoča prileganje vsem vrstam postav saj je primeren za vse z obsegom pasu do 112cm. Kovinske rinke na pasu poskrbijo da se pas med uporabo ne zrahlja in tako ostane trdno na svojem mestu ves čas uporabe.
Strap-On pas King Cock Play Hard Strap-On pas King Cock Play Hard
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
Strap-on pasovi

Strap-On pas King Cock Play Hard

PD5631-23
39,90 €
39 točk
King Cock Strap-On pas Play Hard je izdelan iz vinila in je popolnoma nastavljiv ter tako omogoča prileganje vsem vrstam postav saj je primeren za vse z obsegom pasu do 140cm. Kovinske rinke na pasu poskrbijo da se pas med uporabo ne zrahlja in tako ostane trdno na svojem mestu ves čas uporabe.
Strap-On pas Fetish Fantasy Leather Lover's Strap-On pas Fetish Fantasy Leather Lover's
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
79,90 €
79 točk
Strap-on pas Fetish Fantasy Leather Lover's je super čudovit pas izdelan iz usnja s skrivnim žepkom v katerega lahko pospravite bullet vibrator in uporabniku nudi neverjetno stimulacijo klitorisa.
Strap-On pas Fetish Fantasy Heavy Duty Strap-On pas Fetish Fantasy Heavy Duty
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
Strap-on pasovi

Strap-On pas Fetish Fantasy Heavy Duty

PD4561-23
69,95 €
69 točk
Strap-On pas Fetish Fantasy Heavy Duty je izdelan iz vinila in je popolnoma nastavljiv ter tako omogoča prileganje vsem vrstam postav saj je primeren za vse z obsegom pasu do 112cm. Kovinske rinke na pasu poskrbijo da se pas med uporabo ne zrahlja in tako ostane trdno na svojem mestu ves čas uporabe.
Strap-On pas Fetish Fantasy Universal Breathable Strap-On pas Fetish Fantasy Universal Breathable
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
48,95 €
48 točk
Strap-on pas Fetish Fantasy Uniersal Breathable je bil zasnovan z mislijo na udobje in prilagodljivost! Univerzalni pas je izdelan iz super mehke kombinacije spandexa in lycre, ima udoben elastičen pas in ohišje, ki diha. Zahvaljujoč lahkemu materialu in tkanini, ki lahko diha, ne boste niti vedeli, da nosite pas. Izjemno udoben združuje obliko in...
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo