Tangice

Tangice so najbolj priljubljen kos erotičnega perila v naši trgovini, kar je zaradi njihove oblike povsem razumljivo. Tangice namreč razkrivajo ravno prav, da zapeljejo vsakogar in obenem skrivajo bistvo pred domišljijo tvoje boljše polovice.

Kot vsak izdelek pa tudi tangice niso le klasične, ampak so na voljo v različnih modelih, oblikah, barvah in tudi takšne, ki namesto domišljije tvojemu partnerju/ki takoj ponudijo vse, kar običajno skrivajo.

V nadaljevanju ti predstavim različne modele in nekaj drugih koristnih informacij.

Čipkaste tangice 

Čipkaste tangice so odlična izbira za vse priložnosti, saj so izredno zapeljive in obenem udobne za nošenje. Zaradi svojega izgleda se boš v njih vedno počutila samozavestno, nad njimi pa bo navdušena tudi tvoja boljša polovica. Zapeljive tangice s čipko tako lahko uporabljaš vsak dan, ne glede na kam se odpravljaš in kako se bo končal tvoj dan.

Klasične tangice

Tangice klasične oblike v različnih barvah so prave zapeljivke in z raznimi dodatki lahko še bolj privlačne kot čipkaste. Klasične tangice so lahko iz izdelane iz gladkega materiala, dodatkov žameta ali drugimi zapeljivimi detajli. Med njimi se skrivajo modeli iz prosojne tkanine, z raznimi kovinskimi okraski, seksi izrezi, volančki ipd. Primerne so za vsakdanjo uporabo, prav tako pa jih bo občudoval tvoj izbranec/ka, če se v njih odločiš začiniti vajine intimne trenutke.

Tangice iz lateksa

Tangice iz lateksa najdeš tudi med fetiš oblačili in so bolj kot za vsakdanjo uporabo, namenjene zapeljevanju in kot seksi oblačilo ob bdsm igrah. Tudi tukaj najdeš različne modele in materiale, skupna pa jim je svetleča barva, ki je v večini primerov črna ali rdeča. Ljubitelji bdsm in lateksa boste tukaj zagotovo našli svoj najljubši kos erotičnega perila.

Tangice z odprtim mednožjem

Tangice z odprtim mednožjem so izključno erotičnega namena in ne bodo primerne za vsakdanje nošenje. Kot že samo ime pove, tangice z odrtim mednožjem razkrivajo vse, kar klasične poskušajo skriti. Lahko so čipkaste, prosojne, z okraski ali običajne, skupna pa jim je odrtina na mednožju, ki je lahko samo na sprednjem delu ali se nadaljuje vse preko zadnjice. Tangice z odrtino na mednožju so odlična izbira če želiš presenetiti in očarati svojega izbranca/ko. Obenem pa so zelo praktične, saj jih ob vrhuncu večera ni potrebno sleči.

Nevidne tangice

Nevidne tangice ti nudimo v sklopu naše ponudbe oblačil za oblikovanje postave, kjer med drugim najdeš tudi tangice in hlačke brez šivov. Izbiraš lahko med različnimi modeli z visokim in nizkim pasom, prav vse pa so izdelane iz udobnega in izredno prožnega materiala. Ker se popolnoma prilegajo tvoji postavi so odlična izbira za nošenje pod tankimi oblačili, pajkicami ipd.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici