Vibracijski analni čepi

Vibracijski analni čepi so erotična igračka, ki analni stimulaciji dodajo še več užitka. So zagotovo odlična izbira za vse, ki ste uživali v uporabi katerega koli analnega čepa brez vibracij.

V ponudbi spletne trgovine gtocka.si ti nudimo pestro izbiro različnih vibracijskih analnih čepov. Da pa boš lažje izbral/a smo v nadaljevanju zapisa pripravili nekaj informacij in napotkov za razumevanje razlik med njimi in enostavnejšo izbiro analnega čepa po tvojem okusu.

Kakšne so razlike med analnimi vibracijskimi čepi?

Pravzaprav je vsak analni vibracijski čep po svoje edinstven zato je dobro, da določiš kaj od analnega čepka pričakuješ.

Glavne razlike med njimi so v obliki, velikosti, funkcijah, napajanju in upravljanju. Poglejmo najpogostejše razlike in njihove prednosti ter slabosti:

Oblika čepa je pomembna iz vidika enostavnosti vstavljanja in odstranjevanja, zato začetnikom priporočamo izbiro stožčastih oblik in tistih z manj raznoliko površino. Seveda pa je oblika lahko odvisna tudi od spola, namreč moški bodo za dobro stimulacijo prostate enostavneje poskrbeli s čepom, ki ima ukrivljeno obliko in z njim enostavneje dosežemo tako imenovano točko P.

Velikost je kot pri vseh ostalih pomembna tudi pri vibracijskih analnih čepih. Namreč izbira velikosti lahko vpliva na tvojo izkušnjo, zato začni z manjšim in ko boš pripravljen/a lahko nadaljuješ z večjim analnim čepom.

Pri napajanju lahko izbereš čepe, ki za delovanje uporabljajo baterije ali takšne, ki jih enostavno napolniš preko USB priklopa. Vsaka od teh ima svojo prednost in slabost. Baterije lahko hitro zamenjaš in nadaljuješ z uporabo tvojega izdelka, so pa dodatni strošek in tudi vedno niso pri roki. USB napajanje je super, če čepka ne potrebuješ ta trenutek. V kolikor pa se le ta izprazni ravno ko ga želiš uporabljati je to praktično nemogoče. Prav tako je kljub napredni tehnologiji polnjenje preko USB priklopa še vedno dokaj počasno.

Upravljanje analnih čepov je veliko bolj pomembno kot se zdi. Namreč v ponudbi najdeš čepke, ki se upravljajo preko gumba na spodnjem delu čepa, takšne z daljinskim upravljanjem in tudi takšnim, ki se povežejo z aplikacijo na tvojem pametnem telefonu.

Pri čepih ki jih upravljaš na samem ohišju je lahko menjava programov in moči vibriranja nekoliko nerodna. Iz tega vidika so bolj priljubljena in boljša izbira čepki, ki jih upravljaš s priloženim daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo.

Aplikacija ti pri določenih modelih omogoča tudi enostavno prilagajanje programov, izdelovanje svojih vibracijskih programov in celo povezovanje s Spotify in podobnimi aplikacijami.

Na kaj naj bom pozoren/na pri nakupu analnega vibracijskega čepa?

Nekateri, predvsem večji analni vibracijski čepi so kljub temu, da so izdelani iz silikona precej trdi. To pri nekaterih uporabnikih povzroči nekoliko strahu še pred uporabo, saj imajo občutek, da trdota in dolžina tam zadaj nista najboljša kombinacija. Vendar po izkušnjah in odzivih tudi to ni ovira za tiste, ki resnično uživajo v analnem seksu. Takšni čepi imajo v večini ohišje oblikovano tako,  da jih lahko vstavljaš po stopnjah, kar ti omogoča samo še dodatne užitke. Vedno pa lahko čep vstaviš le do točke, kjer se počutiš udobno.

Kakšen lubrikant naj uporabim pri teh izdelkih?

Vibracijski analni čepi so izdelani iz silikona ali podobnih materialov zato vedno uporabi samo lubrikant za analno uporabo na vodni osnovi. Izjema so stekleni vibracijski analni čepi, kjer lahko uporabiš tudi analni silikonski lubrikant. Vendar pazi, da ne naneseš lubrikanta tudi na silikonske dele v kolikor so priloženi takšnim analnim čepom.

Čiščenje vibracijskih analnih čepov

Kot vse tudi te analne čepe očistiš s čistilom erotičnih pripomočkov, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih.

Bodi pozoren/na, ali je tvoj analni čep vodoodporen. Če ni ali je odporen le na škropljenje, bodi pozoren/na, da ga pri čiščenju ne potopiš v vodo in da voda ne pride v predel za vstavljanje baterij ali polnilnega kabla.

Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov.

Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke. Pri shranjevanju baterijskih izdelkov baterije po uporabi vedno odstrani. Prav tako vse vibracijske erotične igračke vedno shranjuj posamezno in poskrbi, da se druga druge ne dotikajo.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici