Blazine in podloge

Napihljive blazine in podloge služijo za pomoč pri iskanju pravega položaja in omogočajo lažji doseg G-točke. Na voljo različne barve in oblike.
Seks blazina Liberator Bonbon Seks blazina Liberator Bonbon

Na zalogi
Na zalogi
Blazine in podloge

Seks blazina Liberator Bonbon

E26286
94,50 €
Seks blazina Liberator Bonbon je večji model blazin Liberator in ima obliko izbokline. Posebnost blazine Bonbon je vdelan prostor na zgornjem delu, ki nam omogoča vstavljanje erotičnih pripomočkov kot so dildi in vibratorji, tako lahko s partnerico svoje intimne trenutke še dodatno popestrita.
Seks podloga Vinyl Love Sheet

Na zalogi
Na zalogi
Blazine in podloge

Seks podloga Vinyl Love Sheet

D68-32204
18,30 €
Seks podloga Vinyl Love Sheet je idelana za erotične masaže ali druge mokre igrice. Podloga je izdelana iz vinyla in je 100% vodoodporna in ne prepušča tekočine, prav tako pa je odporna na vse vrste lubrikantov in masažnih olj ter obenem enostavna za pranje.
Napihljiva seks podloga Ouch! Napihljiva seks podloga Ouch!

Na zalogi
Na zalogi
Blazine in podloge

Napihljiva seks podloga Ouch!

OU240BLK
42,30 €
Napihljiva seks podloga Ouch! je idealna za navadno masažo, erotično masažo ali druge mokre igrice. Napihljive stranice omogočajo uporabo velike količine maziva brez da bi ta zašel kamor koli drugam kot na telo in podlogo
Napihljiva seks podloga FistIt Napihljiva seks podloga FistIt

Na zalogi
Na zalogi
Blazine in podloge

Napihljiva seks podloga FistIt

D-214705
42,30 €
Napihljiva seks podloga FistIt je idealna za navadno masažo, erotično masažo ali druge mokre igrice. Napihljive stranice omogočajo uporabo velike količine maziva brez da bi ta zašel kamor koli drugam kot na telo in podlogo
Seks blazina Liberator Wedge Seks blazina Liberator Wedge
30dni
Blazine in podloge

Seks blazina Liberator Wedge

29767103
105,70 €
Seks blazina Liberator Wedge bo zagotovo popestrila vaše intimne trenutke. Blazina Wedge je idealen pripomoček za doseganje globje penetracije, predvsem pri misionarskem položaju, v veliko pomoč pa bo tudi pri dosegu in draženju G-točke.
Seks blazina Liberator Ramp Seks blazina Liberator Ramp
30dni
Blazine in podloge

Seks blazina Liberator Ramp

29764101
191,54 €
Seks blazina Liberator Ramp ali tako imenovana rampa je, kot trdijo mnogi, največji izum za sex po postelji. Te trditve se nanašajo predvsem na vsestransko uporabo seks rampe in njeno udobnost, rampa namreč nudi izvajanje seks položajev na udoben način in pri tem poskrbi za popolno zbližanje ter globji dostop.
Seks blazina Liberator Flip Ramp Seks blazina Liberator Flip Ramp
30dni
Blazine in podloge

Seks blazina Liberator Flip Ramp

E26290
231,80 €
Seks blazina Liberator Flip Ramp je tako imenovana rampa, ki je, kot trdijo mnogi, največji izum za seks po postelji. Te trditve se nanašajo predvsem na vsestransko uporabo seks rampe in njeno udobnost, rampa namreč nudi izvajanje seks položajev na udoben način in pri tem poskrbi za popolno zbližanje ter globji dostop.
Vibracijska blazinica Vibe Pad Vibracijska blazinica Vibe Pad
2-5 dni
Blazine in podloge

Vibracijska blazinica Vibe Pad

05947330000EAN
99,95 €
Inovativna vibracijska blazinica Vibe Pad je izdelana tako za moške kot za ženske. Dva izbočena valova sta anatomsko oblikovana, da stimulirata klitoris in anus pri ženskah ali predsredek in anus pri moških. 
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo