Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Stimulating Vibracijski metuljček Baile Stimulating 2
  • −10%

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Stimulating

Baile
D-211787
22,59 € 25,10 €
Igračka, izdelana iz visoko kakovostnega medicinskega silikona v roza barvi, je gladka z matiranim zaključkom. 12 izjemno različnih in stimulirajočih vibracij bo poskrbelo da, ko boste uživali v tej igrači, bodo vaše izkušnje edinstvene in tako vznemirljive, kot ob prvi uporabi
Vibracijski metuljček Baile Rider Vibracijski metuljček Baile Rider 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Rider

Baile
D-211786
22,90 €
Igračka, izdelana iz visoko kakovostnega medicinskega silikona v roza barvi, je gladka z matiranim zaključkom. 1 stopenjska in stimulirajoča vibracija bo poskrbela da, ko boste uživali v tej igrači, bo vaša izkušnja edinstvena in tako vznemirljiva, kot ob prvi uporabi.
Vibracijski metuljček... Vibracijski metuljček... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček PrettyLove Carter

Pretty Love
D-219603
29,90 €
Vibracijski metuljček Carter je odlična erotična igračka, ki jo lahko uporabljate samostojno ali med spolnim odnosom. Nastavljivi trakovi za stegna in pas nudijo popolno prileganje za vsako postavo. Bullet vibrator, ki je skrit v žepku bo s pritiskom na gumb poskrbel za močne vibracije v 12 stopnjah.
Mini vibrator Nalone Madam Mini vibrator Nalone Madam 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Mini vibrator Nalone Madam

Nalone
D-211173
13,90 €
Mini vibrator Nalone Madam je majhen a močan stimulator v obliki metuljčka, ki ga lahko uporabite za stimulacijo klitorisa ali vstavite pod hlačke in ga tako uporabljate kjerkoli in kadarkoli saj je izredno tih in diskreten.
Vibracijski metuljček...

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Butterfly

SevenCreations
3000004674
17,90 €
Nosite vibracijski metuljček pod svojimi oblačili in uživajte kjer koli pa nihče ne bo vedel. Metuljček je oblikovan tako, da stimulira vaš ščegetavček. Daljinski upravljalnik omogoča menjavanje vibracij. Najprej vas bo malo požgečkal, potem pa nudil ogromno užitkov. Metuljčka je enostavno nositi, saj ima priložene trakovi za noge s katerimi ga pritrdite. 
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo