Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Screaming O Vibracijski obroček Screaming O 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Screaming O

E23386
5,40 €
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Vgrajen vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma.
Erekcijski obroček Love ring

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Love ring

E24602
4,99 €
Erekcijski obroček FSOG Feel It Erekcijski obroček FSOG Feel It 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček FSOG Feel It, Baby

D-202587
17,95 €
Vibracijski obroček Feel it, Baby iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski vibracijski obroček, ki bo intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Vibracijski obroček Screaming O - Two O

Na zalogi
Na zalogi
8,50 €
Vibracijski obroček Screaming Two O se od ostalih razlikuje po tem, da ima vgrajena kar dva motorčka, ki bosta poskrbela za stimulacijo obeh partnerjev, zgornji bo prijetno stimuliral njen klitoris, spodnji pa bo poskrbel za stimulacijo penisa in vibracije po celotnem penisu, kar pa bo tudi dodatna stimulacija vaše partnerke.
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations

Na zalogi
Na zalogi
7,90 €
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations je izdelan za 20 minut nepozabne zabave in intenzivne stimulacije. Močan vgrajen motorček nudi močne vibracije, ki bodo dobro stimulirale penis in njen klitoris. Obroček enostavno prižgete in ugasnete le z enim gumbom.
Vibracijski obroček Pretty Love Trap Vibracijski obroček Pretty Love Trap 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Trap

D-210494
14,90 €
Vibracijski obroček Pretty Love Trap je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa med...
Vibracijski obroček Screaming O - The Big O Vibracijski obroček Screaming O - The Big O 2

Na zalogi
Na zalogi
10,90 €
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Močan mini vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka, bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma. Izdelek je med...
Erekcijski obroček FSOG Love Ring Erekcijski obroček FSOG Love Ring 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček FSOG Love Ring

D-202579
14,90 €
Vibracijski obroček Love Ring iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, hkrati pa bo vgrajen vibrator intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn 2

Na zalogi
Na zalogi
8,50 €
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating bo v vseh pogledih ostal nepogrešljiv erotični pripomoček saj bo poleg odlične stimulacije partnerke med spolnimi odnosi, moškemu omogočal daljše in trše erekcije, nameščen mini vibrator pa obema partnerjema nudil dodatno stimulacijo.
Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah 2

Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
Vibracijski obroček Screaming O Oyeah se od ostalih razlikuje po tem, da ima podaljšan motorček vibratorja, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris. Kot ostale obročke Screaming O, tudi tega uvrščamo med najbolj prodajane obročke na trgu. Obroček bo poskrbel za 80+ minut neprekinjenega vibriranja in užitkov, prižgete pa ga le s pritiskom na gumb. Za lažjo...
Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8 Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8 2

Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
Vibracijski obroček Screaming DoubleO 8 se od ostalih razlikuje po tem, da ima kar dva obročka v enem (enega za penis in enega za testise), ki bosta poskrbela za boljšo in daljšo erekcijo, potem pa je tu še motorček, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris.
Vibracijski obroček Pretty... Vibracijski obroček Pretty... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Cobra

D-210493
14,90 €
Vibracijski obroček Pretty Love Cobra je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa...
Vibracijski obroček Romp Juke Vibracijski obroček Romp Juke 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Romp Juke

05981190000
24,90 €
Močna erekcija v kombinaciji z nevrjetnimi vibracijami to je vibracijski obroček Juke.
Vibracijski obroček Pretty... Vibracijski obroček Pretty... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Eudora

D-211744
18,90 €
Vibracijski obroček Pretty Love Eudora je izdelan iz 100% silikona in je gladek na dotik. Popolnoma se bo prilegal penisu in ustvarjal ravno pravšnji pritisk za močno erekcijo. Zajček ima ušeska in pikast predel, ki bo prijetno dražil klitoris. Vklop in izklop vibratorja je enostaven s pritiskom na gumb. Obroček je popolnoma vodoodporen in ga lahko...
Vibracijski obroček... Vibracijski obroček... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček WomanVibe Thor

D-213877
18,90 €
WomanVibe Thor je obroček za ljubitelje užitka! Izdelan je iz mehkega silikona, ki je prijazen telesu. Močan in tih motorček vas ne bo razočaral. Obroček se tesno prilega penisu in ustvari prijeten občutek pritiska, poveča erekcijo in zakasni orgazem. 
Vibracijski obroček... Vibracijski obroček... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček WomanVibe Zeus

D-213876
16,90 €
WomanVibe Zeus je obroček za ljubitelje užitka! Izdelan je iz mehkega silikona, ki je prijazen telesu. Močan in tih motorček vas ne bo razočaral. Obroček se tesno prilega penisu in ustvari prijeten občutek pritiska, poveča erekcijo in zakasni orgazem, izrastek v obliki srčka pa bo stimuliral klitoris vaše partnerke. 
Vibracijski obroček Mia... Vibracijski obroček Mia... 2
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Mia Colosseo

D-221121
49,90 €
Vibracijski obroček Mia Colosseo je priljubljena erotična igračka za pare. Obroček moškemu omogoča močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, ženski pa dodatno stimulacijo klitorisa z vibrirajočo glavo z resicami. Obroček je izjemno prilagodljiv in ga brez težav snamete. 
Vibracijski obroček Satisfyer Royal One APP Vibracijski obroček Satisfyer Royal One APP 2
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
33,90 €
Koži prijazen silikon, intenzivni programi z vibracijami in možnost nadzora igračke z aplikacijo Satisfyer Connect naredijo vibracijski obroček Royal One najbolj dragocen kos v vaši škatli z erotičnimi igračkami. S svojo ergonomsko obliko Royal One udobno objame penis ter razvaja klitoris z vsakim potiskom s širokim klitorisnim stimulatorjem.
Vibracijski obroček... Vibracijski obroček... 2
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
44,50 €
Privoščite svoji moškosti čutno nadgradnjo z vibracijskim obročkom Satisfyer Mighty One. Izjemno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis, kar ustvarja učinek zastoja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost ob enem pa s podaljšanim stimulatorjem z vsakim potiskom stimulira klitoris.
Vibracijski obroček BSwish... Vibracijski obroček BSwish... 2
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
11,90 €
Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Bswish BCharmed Classic. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim. 
Prikazujem 1-20 od 20 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo