Vibracijski obročki

Vibracijski obroček iz mehkega silikona bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, hkrati pa zaradi nameščenega izrastka dodobra razdraži njen klitoris.
Vibracijski obroček Screaming O Vibracijski obroček Screaming O

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Screaming O

E23386
5,40 €
5 točk
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Vgrajen vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma.
Vibracijski obroček Love ring

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Love ring

E24602
4,99 €
4 točk
Vibracijski obroček za penis Love in the Pocket Love ring je cenovno zelo ugoden obroček, ki bo poskrbel za idealno stimulacijo klitorisa med ter spolnim odnosom dodatno stimuliral vaš penis. Obroček je izdelan iz mehkega silikona, ki bo dobro oprijel vsak penis saj je dovolj prožen in raztegljiv.
Vibracijski obroček Screaming O - Two O

Na zalogi
Na zalogi
8,50 €
8 točk
Vibracijski obroček Screaming Two O se od ostalih razlikuje po tem, da ima vgrajena kar dva motorčka, ki bosta poskrbela za stimulacijo obeh partnerjev, zgornji bo prijetno stimuliral njen klitoris, spodnji pa bo poskrbel za stimulacijo penisa in vibracije po celotnem penisu, kar pa bo tudi dodatna stimulacija vaše partnerke.
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations

Na zalogi
Na zalogi
10,90 €
10 točk
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations je izdelan za 20 minut nepozabne zabave in intenzivne stimulacije. Močan vgrajen motorček nudi močne vibracije, ki bodo dobro stimulirale penis in njen klitoris. Obroček enostavno prižgete in ugasnete le z enim gumbom.
Vibracijski obroček Pretty Love Trap Vibracijski obroček Pretty Love Trap

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Trap

D-210494
12,90 €
12 točk
Vibracijski obroček Pretty Love Trap je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa med...
Vibracijski obroček Screaming O - The Big O Vibracijski obroček Screaming O - The Big O

Na zalogi
Na zalogi
10,90 €
10 točk
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Močan mini vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka, bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma. Izdelek je med...
Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah

Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
16 točk
Vibracijski obroček Screaming O Oyeah se od ostalih razlikuje po tem, da ima podaljšan motorček vibratorja, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris. Kot ostale obročke Screaming O, tudi tega uvrščamo med najbolj prodajane obročke na trgu. Obroček bo poskrbel za 80+ minut neprekinjenega vibriranja in užitkov, prižgete pa ga le s pritiskom na gumb. Za lažjo...
Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8 Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8

Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
16 točk
Vibracijski obroček Screaming DoubleO 8 se od ostalih razlikuje po tem, da ima kar dva obročka v enem (enega za penis in enega za testise), ki bosta poskrbela za boljšo in daljšo erekcijo, potem pa je tu še motorček, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris.
Vibracijski obroček Pretty Love Cobra Vibracijski obroček Pretty Love Cobra

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Cobra

D-210493
14,90 €
14 točk
Vibracijski obroček Pretty Love Cobra je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa...
Vibracijski obroček WomanVibe Thor Vibracijski obroček WomanVibe Thor

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček WomanVibe Thor

D-213877
18,90 €
18 točk
WomanVibe Thor je obroček za ljubitelje užitka! Izdelan je iz mehkega silikona, ki je prijazen telesu. Močan in tih motorček vas ne bo razočaral. Obroček se tesno prilega penisu in ustvari prijeten občutek pritiska, poveča erekcijo in zakasni orgazem.
Vibracijski obroček WomanVibe Zeus Vibracijski obroček WomanVibe Zeus

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček WomanVibe Zeus

D-213876
15,90 €
15 točk
WomanVibe Zeus je obroček za ljubitelje užitka! Izdelan je iz mehkega silikona, ki je prijazen telesu. Močan in tih motorček vas ne bo razočaral. Obroček se tesno prilega penisu in ustvari prijeten občutek pritiska, poveča erekcijo in zakasni orgazem, izrastek v obliki srčka pa bo stimuliral klitoris vaše partnerke.
Vibracijski obroček Mia Colosseo Vibracijski obroček Mia Colosseo

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Mia Colosseo

D-221121
49,90 €
49 točk
Vibracijski obroček Mia Colosseo je priljubljena erotična igračka za pare. Obroček moškemu omogoča močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, ženski pa dodatno stimulacijo klitorisa z vibrirajočo glavo z resicami. Obroček je izjemno prilagodljiv in ga brez težav snamete.
Vibracijski obroček Satisfyer Royal One APP Vibracijski obroček Satisfyer Royal One APP

Na zalogi
Na zalogi
29,95 €
29 točk
Koži prijazen silikon, intenzivni programi z vibracijami in možnost nadzora igračke z aplikacijo Satisfyer Connect naredijo vibracijski obroček Royal One najbolj dragocen kos v vaši škatli z erotičnimi igračkami. S svojo ergonomsko obliko Royal One udobno objame penis ter razvaja klitoris z vsakim potiskom s širokim klitorisnim stimulatorjem.
Vibracijski obroček Satisfyer Mighty One APP Vibracijski obroček Satisfyer Mighty One APP

Na zalogi
Na zalogi
39,95 €
39 točk
Privoščite svoji moškosti čutno nadgradnjo z vibracijskim obročkom Satisfyer Mighty One. Izjemno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis, kar ustvarja učinek zastoja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost ob enem pa s podaljšanim stimulatorjem z vsakim potiskom stimulira klitoris.
Vibracijski obroček BSwish BCharmed Classic Vibracijski obroček BSwish BCharmed Classic

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček BSwish BCharmed Classic

D-223885
11,90 €
11 točk
Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Bswish BCharmed Classic. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim.
Vibracijski obroček Coquette Zajček Vibracijski obroček Coquette Zajček

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Coquette Zajček

D-225736
18,90 €
18 točk
Vibracijski obroček Coquette je odličen erotični pripomoček za vsak par. Obroček moškim nudi močno erekcijo, ženske pa boste navdušene nad zajčkom, ki bo med spolnim odnosom s svojimi ušeski božal vaš klitoris. Obroček je izdelan iz iz 100% silikona, je mehak na dotik in dobro raztegljiv, zato se bo lepo prilegal penisu in ustvarjal ravno pravšnji pritisk...
Vibracijski set Rocks-Off Truly Yours Vibracijski set Rocks-Off Truly Yours

Na zalogi
Na zalogi
Kompleti pripomočkov

Vibracijski set Rocks-Off Truly Yours

10TYSET
69,90 €
69 točk
Vibracijski komplet Rocks-Off Truly Yours bo popolna izbira za vsak par, saj ta edinstveni komplet nudi vse kar potrebujete za nepozabno raziskovanje skupnih spolnih užitkov.  V setu boste prejeli vibracijski obroček, mini bullet vibrator in vibrator za G-točko z nameščenim varnostnim obročkom, zaradi česar je vibrator primeren tudi za analno uporabo.
Komplet Rocks-Off Ibex (vibracijski analni čep in obroček za penis) Komplet Rocks-Off Ibex (vibracijski analni čep in obroček za penis)

Na zalogi
Na zalogi
57,90 €
57 točk
Komplet Ibex v vašo spalnico prinaša razburljivost in nove dimenzije stimulacije. Komplet vsebuje analni vibracijski čep in vibracijski obroček za penis, zato je odličen za moške, ki uživate v analni stimulaciji ali uporabo v paru, kjer partnerki prepustite analne užitke moški pa uživate v stimulaciji penisa z odličnim vibracijskim obročkom.
Vibracijski obroček Hueman Saturn Vibracijski obroček Hueman Saturn

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Hueman Saturn

HUE001
39,95 €
39 točk
Uživajte v dolgotrajni in intenzivni stimulaciji z vibracijskim obročkom za penis in moda Saturn iz kolekcije Hueman. Obročekek ob nošenju pomaga zmanjšati pretok krvi, zaradi česar bodo vaš penis in moda še posebej občutljivi na dotik, vaša erekcija pa bo močnejša in bo trajala dlje.
Vibracijski obroček Hueman Neptune Vibracijski obroček Hueman Neptune

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Hueman Neptune

HUE002
49,95 €
49 točk
Sanjate o močnejših in dolgotrajnejših erekcijah ter še večji stimulaciji? Vse to lahko dosežete z vibracijskim obročkom Neptune! Obroček namestite na koren penisa, ko še niste dosegli popolne erekcije. Med erekcijo bo obroček omejeval odtok krvi iz penisa, kar zagotavlja tršo in dolgotrajnejšo erekcijo.
Vibracijski obroček Crushious Tongmi Vibracijski obroček Crushious Tongmi

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Crushious Tongmi

EX15554
11,95 €
11 točk
Izdelan iz medicinskega silikona, je vibracijski obroček Crushious Tongmi kot nalašč za podaljšanje erekcije, močne vibracije pa spodbujajo oba partnerja. Trden, prilagodljiv jezik in 27 točk na dnu bodo vaši zavezniki in valovi užitka bodo prihajali z vsakim dotikom.
Vibracijski obroček Lovetoy Heart, črn Vibracijski obroček Lovetoy Heart, črn

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Lovetoy Heart, črn

LVTOY00171
8,30 €
8 točk
Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Lovetoy Heart. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim.
Vibracijski obroček Lovetoy Heart, roza

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Lovetoy Heart, roza

LVTOY00172
8,30 €
8 točk
Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Lovetoy Heart. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim.
Vibracijski obroček Lovetoy Rabbit, črn

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Lovetoy Rabbit, črn

LVTOY00175
8,30 €
8 točk
Popestrite svoje spolne aktivnosti z vibracijskim obročkom Lovetoy Rabbit. Izdelan je iz silikona, ki je varen za telo in obenem dovolj prožen, da se prilega vsem oblikam in velikostim.
Vibracijski obroček Coquette Metuljček Vibracijski obroček Coquette Metuljček

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Coquette Metuljček

D-225737
18,90 €
18 točk
Vibracijski obroček Coquette je odličen erotični pripomoček za vsak par. Obroček moškim nudi močno erekcijo, ženske pa boste navdušene nad metuljčkom, ki bo med spolnim odnosom s svojimi krilci božal vaš klitoris. Obroček je izdelan iz iz 100% silikona, je mehak na dotik in dobro raztegljiv, zato se bo lepo prilegal penisu in ustvarjal ravno pravšnji...
Vibracijski obroček Nalone Love Ring Vibracijski obroček Nalone Love Ring

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Nalone Love Ring

D-212601
13,90 €
13 točk
Vibracijski obroček Nalone Love Ring bo super popestritev v vaši spalnici, ki bo obema nudil prijetne vibracije med spolnim odnosom.
Vibracijski obroček Fifty Shaes Of Grey Feel It, Baby Vibracijski obroček Fifty Shaes Of Grey Feel It, Baby

Na zalogi
Na zalogi
17,95 €
17 točk
Vibracijski obroček Feel it, Baby iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski vibracijski obroček, ki bo intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Vibracijski obroček Fifty Shades Of Grey Love Ring Vibracijski obroček Fifty Shades Of Grey Love Ring

Na zalogi
Na zalogi
14,90 €
14 točk
Vibracijski obroček Love Ring iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, hkrati pa bo vgrajen vibrator intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Vibracijski obroček Pretty Love Chester Vibracijski obroček Pretty Love Chester

Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Chester

D-205206
9,95 €
9 točk
Vibracijski obroček Pretty Love Chester je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa...
Vibracijski obroček Intense Rafix, vijoličena Vibracijski obroček Intense Rafix, vijoličena

Na zalogi
Na zalogi
12,95 €
12 točk
Okrepite svoj užitek z vibracijskim obročkom Intense Rafix. Obroček bo penis stisnil in s tem povečal erekcijo in podaljšal čas do izliva. Z močnim bullet vibratorjem, ki vibrira z 11.000 vrtljaji na minuto boste penetraciji ali masturbaciji dodali pridih užitka. Obroček je izdelan iz mehkega silikona, ki je varen za uporabo in dovolj elastičen da se...
Prikazujem 1-30 od 33 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo