Vibratorji

Vibratorji so vsekakor najbolj priljubljena erotična igračka za ženske. Večina žensk, ki kupuje prvi erotični pripomoček izbere ravno vibrator. V naši erotični trgovini so na voljo vibratorji različnih oblik, velikosti in vibratorji z različnimi posebnostmi, ki poskrbijo za najzahtevnejše želje.

Nudimo ti vse vrste, od klasičnih vibratorjev, mini vibratorjev, vibratorjev za g-točko, rabbit vibratorjev, za pare in posebnih in pulzatorjev. Prepričani smo, da se med pestro izbiro najde tudi tisti pravi vibrator zate.

Z veliko ponudbo in različnimi izdelki pa se vedno najde tudi dilema, kateri vibratorji so primerni zate in kako izbrati izdelek, ki bo res pravi.

Če tudi ti nisi prepričan/a kako izbrati pravi vibrator, te vabimo da si prebereš nadaljevanje zapisa. Tako bomo skupaj poiskali izdelek in poskrbeli, da bo tvoj nakup pravilen in bo opravičil obisk našega sex shopa.

Kako naj izberem pravi vibrator?

Ne glede na to ali vibrator kupuješ prvič ali pa imaš doma že katerega, se pred nakupom odloči za kakšno stimulacijo si želiš vibrator uporabljati. Na ta način približno že določiš kakšen vibrator si želiš in tako enostavneje izbereš vrsto vibratorja.

Glavne vrste vibratorjev delimo na vibratorje za g-točko, rabbit vibratorje, klasične vibratorje, realistične vibratorje, mini vibratorje.

Ker pa se je z leti razvoj erotičnih igračk s funkcijo vibriranja zelo razširil smo določene izdelke razvrstili tudi v skupino ostalih vibracijskih izdelkov, med katerimi najdeš tudi masažerje wand oz. masažne vibratorje, stimulatorje klitorisa, zračne stimulatorje, vibracijske jajčke, vibracijske metuljčke in nenazadnje vibracijske hlačke oz. hlačne vibratorje.  

Seveda pa vrsta vibratorja ni vse na kar moraš biti pozorna/en pri izbiri, saj se vibratorji med seboj razlikujejo tudi po velikosti, materialih, trdoti, funkcijah in nenazadnje tudi barvi.

Vibratorji za G točko so namenjeni predvsem stimulaciji G točke in imajo praviloma značilno ukrivljeno konico s katero omogočajo, da omenjeno točko lažje dosežeš. Seveda pa vibrator G točke lahko uporabiš tudi za stimulacijo klitorisa.  

Rabbit vibratorji so eni najbolj priljubljenih erotičnih pripomočkov, saj poleg notranje stimulacije nudijo tudi zunanjo stimulacijo klitorisa. V večini imajo rabbit vibratorji tudi ukrivljeno konico, ki omogoča stimulacijo G-točke in tako lahko sočasno stimulira oba najbolj občutljivi ženski erogeni coni.

Vibratorji za pare so erotične igračke, ki so namenjene uporabi v paru in jih lahko uporabljata tudi med spolnim odnosom. Tovrstni vibratorji so odlična izbira za ženske, ki poleg spolnega odnosa uživate v sočasni stimulaciji klitorisa.

Realistični vibratorji so v osnovi klasični vibratorji katerih oblika spominja na penis in so namenjeni notranji stimulaciji saj njihova površina nudi dodatno stimulacijo ob penetraciji. Kot klasični vibrator seveda lahko tudi realističnega uporabiš za zunanjo stimulacijo klitorisa.

Klasični vibratorji imajo praviloma ravno obliko in niso namenjeni za stimuliranje točno določenega predela. Lahko jih uporabiš tako za zunanjo kot tudi notranjo stimulacijo, med seboj pa se razlikujejo predvsem po funkcijah, materialu in barvi ter vrsti napajanja.

Mini vibratorji ali tako imenovani bullet vibratorji so v večini primerov pomanjšani klasični vibratorji in predvsem namenjeni zunanji stimulaciji klitorisa, nekateri pa jih uporabljajo tudi za stimulacijo bradavičk. Bullet vibratorji so zelo popularni pri začetnikih in tistih, ki poleg spolnih odnosov želijo enostavno dodatno stimulacijo klitorisa.

Posebni vibratorji vključujejo vse vrste vibratorjev s posebnimi funkcijami ali tiste, katerih oblika je edinstvena in inovativna. Med posebnimi vibratorji tako najdeš vse izdelke s posebnimi lastnostmi kot so funkcije ogrevanja, vrtljivi vibratorji, dvojni vibratorji in podobno.

Pulzatorji so erotični pripomočki, ki s pomočjo vgrajenih motorčkov namesto vibriranja oddajajo pulzacije, ki nudijo svojevrstno stimulacijo, ki je lahko še bolj intenzivna kot vibracije. Določeni modeli pulzatorjev simulirajo gibanje in jih lahko uporabljaš tudi povsem prostoročno, saj bodo za premikanje v notranjosti poskrbeli kar sami.

Kaj je poleg namena uporabe še pomembno pri izbiri vibratorja?

Pri nakupu vibratorja je vsekakor pomembno tudi, da izbereš material iz katerega bo le ta izdelan. Najbolj pomembno je, da izbereš material, ki ne vsebuje topil oz. tako imenovanih ftalatov. V zadnjem času so najbolj popularni vibratorji, ki so izdelani iz 100% silikona ali medicinskega silikona.  Silikonski vibratorji so koži prijazni, niso alergeni in so varni za uporabo. Silikon je na otip prijeten, mehak in se hitro segreje ter toploto tudi dobro absorbira, kar nudi še prijetnejše občutke med uporabo.

Vodoodpornost je pri vibratorjih lahko zelo pomembna predvsem za tiste, ki si želite vibrator uporabljati tudi pod tušem ali v kadi. V ponudbi najdeš:

 - Vodoodporne vibratorje, ki so primerni za uporabo pod prho ali v kadi

 - Vodotesne vibratorje, ki niso primerni za uporabo v kadi vendar jih lahko uporabljaš pod prho

 - Vibratorje, ki niso vodoodporni in jih ne smeš uporabljati pod prho in ne v kadi

Vse zgornje vibratorje vseeno lahko čistiš z vodo in čistilom erotičnih pripomočkov. Je pa potrebno paziti, da pri tistih, ki niso vodoodporni preprečiš, da bi voda prišla v stik z deli, kjer bi lahko prišla v notranjost vibratorja. Vse vibratorje čisti le takrat ko so izklopljeni.

Funkcije in nastavitve so pomemben del pri izbiri vibratorja. Vibratorji v osnovi ponujajo različne stopnje vibriranja, vzorce vibracij in moč vibracij. Med ponudbo boš predvsem v kategoriji Posebni vibratorji našla/el tudi tiste, ki nudijo funkcijo ogrevanja ter različne funkcije vrtenja ali premikanja predvsem glavice vibratorja.

Kot enega izmed pomembnih dejavnikov pri nakupu lahko izpostavimo tudi napajanje vibratorja. Nekateri še vedno prisegamo na klasične baterijske vibratorje, medtem ko so nekaterim ljubši polnilni vibratorji, ki jih v naši ponudbi ne manjka. V osnovi lahko izbiraš med vibratorji, ki za delovanje uporabljajo različne tipe baterij in pa polnilnimi vibratorji, ki se polnijo preko vtičnice ali v zadnjem času vedno volj priljubljenih USB polnilnih kablov. Vedno bolj priljubljeni so USB magnetni polnilni kabli, ki se vklopijo v USB vtičnico na drugi strani pa se z magnetnimi kontakti le prislonijo na dva mini kontakta na sami erotični igrački.

Tako, prišli smo na konec osnovnih informacij s katerimi bi tvoj nakup moral biti enostavnejši, če pa se ti poraja še kakšno vprašanje nas lahko brez zadrege kontaktiraš in z veseljem ti bomo pomagali pri izbiri.

Featured products

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici