Zakasnitev orgazma

Izdelki za zakasnitev orgazma so odlična izbira za vse, ki se soočate s prehitrim izlivom in željo po daljših spolnih odnosih.

Kreme, geli in spreji ti na enostaven način učinkovito pomagajo pri težavah s prezgodnjim izlivom in s tem povečajo tvojo samozavest in podaljšajo spolne odnose, kar vodi v zadovoljstvo obeh partnerjev.

Vabim te, da si v nadaljevanju prebereš vse pomembne informacije v zvezi s prezgodnjim izlivom in izdelki za zakasnitev orgazma.

Prehiter izliv oz. prezgodnji orgazem

Prehiter izliv je težava s katero se soočajo moški, ki težko zadržijo orgazem in se izliv zgodi preden bi si to želeli. O težavi lahko govorimo, ko gre za izliv v roku 2 minut od pričetka spolnega odnosa.

Težava prehitrega izliva lahko negativno vpliva na moško samozavest in nezadovoljstvo partnerke/ja s spolnim odnosom. Nezadovoljstvo v spolnosti pa seveda lahko vpliva tudi na medsebojni odnos in partnerko zvezo.

Večina moških prezgodnji izliv povezuje z izredno občutljivostjo penisa, kar povzroča moteče občutke in nezmožnost zadrževanja izliva oz. zakasnitve svojega orgazma. To se zgodi, ko so med spolnim odnosom preveč vzburjeni ali je penis tako občutljiv na trenje, da le to v zelo kratkem času moškega pripelje do orgazma. Le tega moški ne morejo zakasniti oz. obvladovati.

Kakšni so razlogi za prehiter izliv?

Razlogi za tovrstne težave so različni in so lahko psihološke ali biološke narave. Če misliš, da je tvoja težava zdravstvene narave se vsekakor o težavi posvetuj s svojim zdravnikom. Težava je namreč lahko povezana tudi s skrito motnjo erekcije ali psihološke narave, ki je potrebna zdravljenja.

Pri nekaterih moških se težava pojavi v mladosti in je lahko povezana le s pomanjkanjem izkušenj in samozavesti. Moški, ki jim primanjkuje izkušenj v spolnosti so negotovi in se sprašujejo kako se bodo odrezali v spolnosti in ali bodo uspeli zadovoljiti partnerico. S tem pa si povzročijo še več skrbi in vzburjenja, kar lahko vpliva na prezgodnji izliv.

Kako mi izdelki za zakasnitev orgazma lahko pomagajo?

Geli, kreme in spreji za zakasnitev orgazma so izdelani iz različnih sestavin, glavna sestavina za učinek zakasnitve orgazma pa je lidokain. Ta ima rahel anestetični učinek, ki povzroča delno omrtvičenost tkiva penisa, kar zmanjša njegovo občutljivost na draženje.

Tako ti izdelki za prehiter izliv omogočajo manjšo občutljivost penisa med spolnim odnosom, česar posledica je izboljšana samozavest, daljši spolni odnosi in zadovoljstvo obeh partnerjev.

So na voljo še kakšni izdelki za pomoč pri zakasnitvi orgazma?

Da, pri težavi s prehitrim izlivom so učinkoviti tudi kondomi, ki delujejo na enak način, kot geli, kreme in spreji. Razlika je v tem, da imajo kondomi tanek nanos gela za zakasnitev orgazma že nameščen v notranjosti kondoma. Delovanje gela pri kondomih pa je enako.

Razlika torej je le v tem, kako gel naneseš na penis in seveda v tem, da izdelke iz te skupine lahko uporabljaš tudi brez kondoma, pri kondomih pa druge možnosti praktično nimaš.

Na kaj naj bom pozoren pri uporabi izdelkov za prehiter izliv?

Kot vsi geli in kreme ter spreji so tudi ti izdelani iz raznih sestavin, ki lahko pri določenih ljudeh povzročijo alergijske reakcije. Da bi to preprečili se najprej prepričaj, da nisi alergičen na nobeno izmed sestavin, v kolikor pa nisi prepričan, pred uporabo naredi test občutljivosti. To narediš tako, da manjšo količino gela, kreme ali spreja naneseš na podlaket in počakaš nekaj minut. Če se pojavi alergijska reakcija, srbenje ali rdečica izdelka ne uporabljaj.

Pri nanosu izdelka na penis lahko vseeno pride do učinka kot je na primer hladilni, grelni ali rahlo pekoči, kar pa je posledica delovanja gela in po nekaj minutah izzveni. Običajno ko se gel absorbira v penis, ti učinki niso več opazni.

Kako si še drugače lahko pomagam pri težavah s prehitrim izlivom?

Pri težavah s prehitrim izlivom ti poleg izdelkov lahko pomaga predvsem trening vzdržljivosti, ki ga lahko izvajaš z masturbiranjem. Na spletu boš našel kar nekaj koristnih nasvetov za izvajanje takšnih treningov, v osnovi pa vsi priporočajo enak način.

Med masturbacijo moraš tik pred orgazmom prenehati s stimulacijo in poskušati zadržati orgazem, to storiš večkrat zaporedoma. Z izvajanjem tovrstnih vaj se naučiš kdaj je potrebno prenehanje stimulacije za uspešno zadrževanje orgazma. Med seksom to prednost lahko uporabiš tako, da trenutek izkoristiš za menjavo seks položaja. Prav tako pa boš s treniranjem zadrževanja orgazma le tega sčasoma lažje zadržal tudi med seksom.

Vedno ko čutiš bližanje orgazma lahko med spolnim odnosom storiš marsikaj, kar bo tvojo vzburjenost umirilo za nekaj trenutkov. Lahko se posvetiš stimulaciji partnerke z roko ali vibratorjem oz. drugim erotičnim pripomočkom. Lahko spremeniš položaj, hitrost ali na kakršni koli način umiriš situacijo in nadaljuješ, ko se vzburjenost umiri.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici