App igračke

APP igračke so erotične igračke, ki jih lahko upravljate z aplikacijo in so čedalje bolj priljubljeni erotični pripomočki, ki jih z veseljem uporabljajo tako ženske, moški in pari. Igračke z upravljanem preko aplikacije lahko v vaše spolno življenje prinesejo povsem nove užitke. Poleg že standardnih funkcij boste z njimi lahko odkrivali nove možnosti in prilagajali igračke svojim potrebam.

V naši pestri izbiri erotičnih pripomočkov z upravljanjem preko aplikacije boste našli vibratorje, vibratorje za pare, vibracijske kroglice in jajčke, obročke za penis, APP igračke za virtualni seks in mnogo drugih.

Te zanima zakaj izbrati APP igračke, kako jih upravljaš in kaj ti nudijo v primerjavi s klasičnimi erotičnimi pripomočki? Potem si preberi spodnji zapis in preveri, katera je primerna zate.

Zakaj izbrati erotično igračko z aplikacijo?

Erotične igračke z upravljanjem preko aplikacij vam nudijo predvsem nove možnosti uporabe, enostavnejše upravljanje in določene funkcije, ki jih običajni erotični pripomočki ne omogočajo. Kot boste prebrali v nadaljevanju lahko določene izdelke uporabljata tudi za virtualni seks, če nekoga od vaju ni doma.

Upravljanje

Igračke z aplikacijo so enostavnejše za upravljanje, še posebej v primerih, ko uporabljate igračko, ki je med seksom ne držite v rokah. Odlični primer takšnih pripomočkov so vibratorji za pare, analni čepi, izdelki za izvajanje keglovih vaj ipd.

Aplikacija je skoraj nepogrešljiva pri vibracijskih hlačkah oz. hlačnih vibratorjih, ki jih boste nosile med skupno večerjo, na zabavi ali kjerkoli se bosta s partnerjem zabavala. V tem primeru aplikacija nudi popoln nadzor nad dogajanjem v vaših hlačkah, ki ga lahko upravljate same ali vajeti prepustite partnerju.

Načini vibriranja

Večina erotičnih igračk z aplikacijo omogoča, da v aplikaciji sami ustvarjate in shranite različne vzorce in hitrosti vibriranja, ter tako ustvarite način, ki je povsem prilagojen vašim željam. Aplikacije omogočajo tudi nastavitev vibriranja po zvoku, glasbi ipd.

Upravljanje na daljavo

Posamezni modeli erotičnih pripomočkov omogočajo tudi upravljanje na daljavo, ne glede na to kje se nahajate, le da imate dostop do internetne povezave. Tako vam takšne igračke omogočajo, da sta s partnerjem povezana tudi, ko enega izmed vaju ni doma.

Vaje za krepitev mišic medeničnega dna

Posamezni modeli vibracijskih kroglic ali jajčkov imajo posebno funkcijo za treniranje mišic medeničnega dna. Igračke imajo vgrajen posebni senzor, ki v kombinaciji z aplikacijo zaznava moč vaših mišic, aplikacija pa vam s pomočjo senzorja meri moč in prilagaja vaje glede na vašo moč ter vas vodi skozi celoten trening. Aplikacije so različne glede na model igračke in nudijo različne funkcije, zato točne specifikacije vedno preglejte ob posameznem izdelku.

VR povezovanje in vsebine

VR erotične igračke nudijo možnost povezovanja vaše igračke z virtualnimi vsebinami na spletu ali medsebojno povezovanje igračk, kar omogoča popoln virtualni seks ne glede na to kje se s partnerjem nahajata.

Več o delovanju VR igračk si lahko preberete tukaj, ali pri posameznem izdelku.

Nadzor stanja baterije

V aplikaciji boste enostavno preverili stanje baterije vaše igračke in poskrbeli, da ne bo prazna ravno ko jo boste najbolj potrebovali.

Kaj moram še vedeti o APP igračkah?

Zapisali smo le nekaj osnovnih funkcij, ki jih v večini primerov nudijo vse erotične igračke z aplikacijami, za točen nabor možnosti pa vedno preberite opis posameznega izdelka, saj se le ti med seboj zelo razlikujejo.

Pri VR modelih, ki se povezujejo na spletne vsebine z erotično vsebino boste morda, za ogled morali ustvariti uporabniški račun in vsebine tudi plačati, kar ni vključeno v ceno erotične igračke in je prav, da vas na to prej opozorimo.

Večina izdelkov nudi aplikacije za uporabnike IOS in Android ne pa tudi za ostale operacijske sisteme. Če kater izmed izdelkov ne podpira povezave z IOS oz. Android, je to pri izdelku tudi jasno zapisano.

Ali APP erotične pripomočke lahko upravljam tudi ročno?

Seveda, vse izdelke lahko uporabljate povsem normalno, tudi če jih ne boste povezali z aplikacijo. Obstaja pa možnost, da zaradi narave izdelka ne bo možno uporabljati nekaterih funkcij igračke, ki za delovanje potrebujejo aplikacijo.

Featured products

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici