App igračke

APP igračke so erotične igračke, ki jih lahko upravljaš z aplikacijo in so čedalje bolj priljubljeni erotični pripomočki, ki jih z veseljem uporabljajo tako ženske, moški in pari. Igračke z upravljanem preko aplikacije lahko v tvoje spolno življenje prinesejo povsem nove užitke. Poleg že standardnih funkcij boš z njimi lahko odkrival/a nove možnosti in prilagajal/a igračke svojim potrebam.

Sex shop Gtočka ponuja široko izbiro erotičnih pripomočkov z upravljanjem preko aplikacije, kjer najdeš vibratorje, vibratorje za pare, vibracijske kroglice in jajčke, obročke za penis, APP igračke za virtualni seks in mnogo drugih.

Te zanima zakaj izbrati APP igračke, kako jih upravljaš in kaj ti nudijo v primerjavi s klasičnimi erotičnimi pripomočki? Potem si preberi spodnji zapis in preveri, katera je primerna zate.

Zakaj izbrati erotično igračko z aplikacijo?

Erotične igračke z upravljanjem preko aplikacij ti nudijo predvsem nove možnosti uporabe, enostavnejše upravljanje in določene funkcije, ki jih običajni erotični pripomočki ne omogočajo. Kot boš prebral/a v nadaljevanju lahko določene izdelke uporabljata tudi za virtualni seks, če nekoga od vaju ni doma.

Upravljanje

Igračke z aplikacijo so enostavnejše za upravljanje, še posebej v primerih, ko uporabljaš igračko, ki je med seksom ne držiš v rokah. Odlični primer takšnih pripomočkov so vibratorji za pare, analni čepi, izdelki za izvajanje keglovih vaj ipd.

Aplikacija je skoraj nepogrešljiva pri vibracijskih hlačkah oz. hlačnih vibratorjih, ki jih boš nosila med skupno večerjo, na zabavi ali kjerkoli se bosta s partnerjem zabavala. V tem primeru aplikacija nudi popoln nadzor nad dogajanjem v tvojih hlačkah, ki ga lahko upravljaš sama ali vajeti prepustiš partnerju.

Načini vibriranja

Večina erotičnih igračk z aplikacijo omogoča, da v aplikaciji sam/a ustvarjaš in shraniš različne vzorce in hitrosti vibriranja, ter tako ustvariš način, ki je povsem prilagojen tvojim željam. Aplikacije omogočajo tudi nastavitev vibriranja po zvoku, glasbi ipd.

Upravljanje na daljavo

Posamezni modeli erotičnih pripomočkov omogočajo tudi upravljanje na daljavo, ne glede na to kje se nahajaš, le da imaš dostop do internetne povezave. Tako vama takšne igračke omogočajo, da sta s partnerjem povezana tudi, ko enega izmed vaju ni doma.

Vaje za krepitev mišic medeničnega dna

Posamezni modeli vibracijskih kroglic ali jajčkov imajo posebno funkcijo za treniranje mišic medeničnega dna. Igračke imajo vgrajen posebni senzor, ki v kombinaciji z aplikacijo zaznava moč tvojih mišic, aplikacija pa s pomočjo senzorja meri moč in prilagaja vaje glede na tvojo moč ter te vodi skozi celoten trening. Aplikacije so različne glede na model igračke in nudijo različne funkcije, zato točne specifikacije vedno preglej ob posameznem izdelku.

VR povezovanje in vsebine

VR erotične igračke nudijo možnost povezovanja tvoje igračke z virtualnimi vsebinami na spletu ali medsebojno povezovanje igračk, kar omogoča popoln virtualni seks ne glede na to kje se s partnerjem nahajata.

Več o delovanju VR igračk si lahko prebereš tukaj, ali pri posameznem izdelku.

Nadzor stanja baterije

V aplikaciji boš enostavno preveril/aistanje baterije vaše igračke in poskrbel/a, da ne bo prazna ravno ko jo boš najbolj potreboval/a.

Kaj moram še vedeti o APP igračkah?

Zapisali smo le nekaj osnovnih funkcij, ki jih v večini primerov nudijo vse erotične igračke z aplikacijami, za točen nabor možnosti pa vedno preberi opis posameznega izdelka, saj se le ti med seboj zelo razlikujejo.

Pri VR modelih, ki se povezujejo na spletne vsebine z erotično vsebino boš morda, za ogled moral/a ustvariti uporabniški račun in vsebine tudi plačati. To po navadi ni vključeno v ceno erotične igračke in je prav, da te na to prej opozorimo.

Večina izdelkov nudi aplikacije za uporabnike IOS in Android ne pa tudi za ostale operacijske sisteme. Če kater izmed izdelkov ne podpira povezave z IOS oz. Android, je to pri izdelku tudi jasno zapisano.

Ali APP erotične pripomočke lahko upravljam tudi ročno?

Seveda, vse izdelke lahko uporabljaš povsem normalno, tudi če jih ne boš povezal/a z aplikacijo. Obstaja pa možnost, da zaradi narave izdelka ne bo možno uporabljati nekaterih funkcij igračke, ki za delovanje potrebujejo aplikacijo.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici