Erotični kostumi

Erotični kostumi za vse priložnosti. Kostumi iz naše trgovine so odlična popestritev v vajini spalnici, lahko pa jih oblečeš tudi kot seksi pustne kostume ali za zabavo na noč čarovnic. Erotični kostumi praktično nimajo meja in so zelo priljubljeno erotično oblačilo pri igrah vlog.

Svojega izbranca/ko lahko pričakaš kot seksi policistka, študentka ali tajnica. Lahko pa mu pričaraš popolno bolniško oskrbo kot medicinska sestra ali zdravnica.

Različni kostumi

Na voljo imamo najrazličnejše kostume med katerimi najdeš najbolj priljubljene kot so študentke, šolarke, policistke, zajčice in druge. V ponudbi pa najdeš tudi kostume s katerimi lahko postaneš hudička, šefica ali drug lik s katerim boš zapeljala svojega partnerja/ko.

V kombinaciji s kostumi za še boljši vtis lahko uporabiš tudi druge dodatke kot so maskeokraske in nalepke za prsirokavice in lasulje.

Presenečenje ali igra vlog?

Erotični kostum lahko uporabiš le kot presenečenje partnerju/ki in ga pričakaš v seksi opravi, ter tako popestriš vajino spolnost. To bo odličen način s katerim boš poskrbela za vročo noč.

Kostume pa lahko uporabita tudi za igro vlog, več o tem pa si preberi v nadaljevanju.

Igra vlog

Igra vlog je popestritev spolnosti, ki v vajino vezo vnese nekaj novega in drugačnega. Pri igri vlog partner, partnerka ali oba prevzameta vlogo igranega lika. To lahko storita samo vizualno ali pa v celoti, tudi v smislu obnašanja, karakterja in njihovega poklica.

Na ta način se bosta izognila monotonosti v postelji, obenem pa vama nudi možnost, da doživita vajine skrivne fantazije.

Začetni napotki za igro vlog

Igro vlog začnita s pogovorom kjer bosta skupaj ugotovila vajine želje, pričakovanja in morebitne fantazije. Določita način igre in morebitne druge podrobnosti, ki se vama zdijo pomembne.

Igra vlog se v določenih pogledih povezuje tudi z BDSM igrami, zato se morata dogovoriti, kje so meje in česa se želita izogniti. Če si želita svoje intimne trenutke popestriti tudi tako, bosta poleg kostumov lahko uporabila tudi različne BDSM pripomočke, ki sovpadajo z izbranim likom.

Policistka lahko poleg uporabi lisice, šolarko lahko učitelj našeška s šeškalnikom, ker ni naredila domače naloge, tajnica pa vas lahko zadovolji z zavezanimi očmi, ker ni pravočasno prišla na delo.

V vsakem primeru pa ob BDSM igrah vedno določita varno besedo, ki velja v primeru prekoračitve mej ki sta jih določila, ali jo partner/ka uporabi če želi igro prekiniti.

Znamke in velikosti

V naši trgovini boš našla različne blagovne znamke erotičnih kostumov, prav tako pa so na voljo v različnih velikostih. Večina izdelkov je v velikostnih merah S/M, L/XL ter XXL, nekateri pa so na voljo po posameznih številkah S, M, L, XL, XXL in tudi večji.

Največ izdelkov prihaja iz blagovne znamke Obsessive, ki je ena vodilnih blagovnih znamk erotičnega perila na trgu in nudi odlično kvaliteto. Tukaj je še znamka Passion, ki poleg ženskih ponuja tudi nekaj moških kostumov, ter znamka Le Frivole ki nudi širok spekter različnih erotičnih oprav za popestritev.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici