Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice FSOG Jiggle Balls Vaginalne kroglice FSOG Jiggle Balls 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice FSOG Jiggle Balls

D-208499
19,90 €
Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey Jiggle Balls so namenjene vsakdanji uporabi, primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic in nežno stimulacijo med vsakdanjimi opravili. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, prav tako je iz silikona izdelana vrvica, ki tako zagotavlja bolj higiensko in varno uporabo.
Vaginalne kroglice Lelo Luna Vaginalne kroglice Lelo Luna 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Lelo Luna

D-194309
54,70 €
Vaginalne kroglice Lelo Luna z vgrajenimi utežmi nudijo prijetne vibracije in popolno stimulacijo, obenem pa so nepogrešljive pri izvajanju vaj za mišice medeničnega dna. Komplet kroglic Lelo Luna vsebuje 4 kroglice in eno držalo kroglic. V držalo za kroglice boste vstavile dve kroglici po lastni želji, različni barvi kroglic predstavljata tudi različni...
Vaginalne kroglice Satisfyer set 1

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Satisfyer set 1

D-218436
20,90 €
Vaginalne kroglice Satisfyer set 1 so izdelane iz telesu prijaznega silikona, je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov. Tridelni komplet vaginalnih kroglic Satisfyer je izdelek primeren tako za začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice, saj boste po svojih željah in potrebah lahko uporabile kroglico, ki vam najbolj ustreza.
Vaginalne kroglice Satisfyer set 3

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Satisfyer set 3

D-218438
16,50 €
Vaginalne kroglice Satisfyer set 3 so izdelane iz telesu prijaznega silikona, je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov. Tridelni komplet vaginalnih kroglic Satisfyer je izdelek primeren tako za začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice, saj boste po svojih željah in potrebah lahko uporabile kroglico, ki vam najbolj ustreza.
Vaginalne kroglice Satisfyer set 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Satisfyer set 2

D-218437
20,90 €
Vaginalne kroglice Satisfyer set 2 so izdelane iz telesu prijaznega silikona, je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov. Tridelni komplet vaginalnih kroglic Satisfyer je izdelek primeren tako za začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice, saj boste po svojih željah in potrebah lahko uporabile kroglico, ki vam najbolj ustreza.
Vaginalne kroglice Sex & Mischief Vaginalne kroglice Sex & Mischief 2
  • −15%

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Sex & Mischief

E23823
14,62 € 17,20 €
Kovinske vaginalne kroglice Sex & Mischief so v celoti izdelane iz nerjavečega jekla in ne vsebujejo niklja. Premer posamezne kroglice je 2cm, teža ene pa 37g.
Vaginalne kroglice Luna II Vaginalne kroglice Luna II 2
  • −15%

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Luna II

LVTOY00212
14,37 € 16,90 €
Vaginalne kroglice Luna z vgrajenimi utežmi nudijo prijetne vibracije in popolno stimulacijo, obenem pa so nepogrešljive pri izvajanju vaj za mišice medeničnega dna.
Vaginalne kroglice Intense Plevit fit Vaginalne kroglice Intense Plevit fit 2

Na zalogi
Na zalogi
12,90 €
Silikonske vaginalne kroglice Intense Plevit fit so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne, ovalna oblika kroglic pa pomaga pri lažji in enostavnejši uporabi.
Vaginalne kroglice Layla Peonia Vaginalne kroglice Layla Peonia 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Layla Peonia

E23989
13,50 €
Silikonske vaginalne kroglice Layla Peonia so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne.
Vaginalne kroglice Lelo Luna Noir Vaginalne kroglice Lelo Luna Noir 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Lelo Luna Noir

E23789
42,50 €
Lelo Luna Noir vaginalne kroglice so namenjene stimulaciji ter izvajanju vaj mišic medeničnega dna. Kroglice imajo v notranjosti vgrajeno manjšo kroglico, ki ob premikanju ustvarja nežne vibracije in tako nudi popolno stimulacijo med samo uporabo. Komplet kroglic Lelo Luna sestavljata 2 kroglici iz silikona in ABS člena, ki kroglici poveže med seboj. Ob...
Vaginalne kroglice Maia Duo Balls Vaginalne kroglice Maia Duo Balls 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Maia Duo Balls

E25527
16,60 €
Silikonske vaginalne kroglice Maia Duo Balls so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne, površina ovoja je rebrasta in tako nudi dodatno stimulacijo med uporabo.
Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up 2

Na zalogi
Na zalogi
14,90 €
Silikonske vaginalne kroglice Tighten Up so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne, površina ovoja je rebrasta in tako nudi dodatno stimulacijo med uporabo.
Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up I Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up I 2

Na zalogi
Na zalogi
13,20 €
Silikonske vaginalne kroglice Tighten Up I so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne, površina ovoja je rebrasta in tako nudi dodatno stimulacijo med uporabo.
Vaginalne kroglice Pretty... Vaginalne kroglice Pretty... 2

Na zalogi
Na zalogi
13,20 €
Silikonske vaginalne kroglice Tighten Up III so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne. V notranjosti kroglic sta dve manjši kroglici, ki se premikata in tako med hojo ali drugo aktivnostjo nudita prijetne vibracije.
Vibracijske vaginalne kroglice Nalone Miu Miu Vibracijske vaginalne kroglice Nalone Miu Miu 2

Na zalogi
Na zalogi
72,90 €
Vibracijske vaginalne kroglice Nalone Miu Miu so inovativna igračka, saj so primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic prav tako pa tudi vibrirajo, njihove vibracije pa lahko nadzorujete iz razdalje do 10m. Izdelane so iz gladkega silikona in ABS plastike, močan motorček pa omogoča do 7 različnih načinov vibriranja.
Vaginalna kroglica Layla Tulipano Vaginalna kroglica Layla Tulipano 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalna kroglica Layla Tulipano

E23988
13,50 €
Silikonska vaginalna kroglica Layla Tulipano je idealna za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelana je iz 100% medicinskega silikona in tako povsem varnea za uporabo in koži prijazna.
Komplet vaginalnih kroglic FSOG Komplet vaginalnih kroglic FSOG 2
  • −15%

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Komplet vaginalnih kroglic FSOG

D-202592
33,24 € 39,10 €
Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey so namenjene vsakdanji uporabi, primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic in nežno stimulacijo med vsakdanjimi opravili. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, prav tako je iz silikona izdelana vrvica, ki tako zagotavlja bolj higiensko in varno uporabo. Set je sestavljen iz 4 kroglic različnih tež, od 15g, 25g,...
Vaginalne kroglice Rosy... Vaginalne kroglice Rosy... 2
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Rosy Gold Ben Wa

RG004
39,96 € 49,95 €
Vaginalne kroglice Rosy Gold Ben Wa so gladke kovinske kroglice, ki so primerne za treniranje mišic medeničnega dna. Trening mišic medeničnega dna je zelo pomemben, saj izurjene mišice zagotavjajo večjo tesnost nožnice in intenzivnejše doživljanje ter posledično orgazme. Obe kroglici sta enake velikosti in jih boste enostavno vstavile z majhno količino...
Vaginalna kroglica Intense... Vaginalna kroglica Intense... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalna kroglica Intense Kisha

D-216049
9,90 €
Intense predstavlja vaginalno kroglico Kisha za krepitev mišic medeničnega dna. Silikonska vaginalna kroglica je idealna za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev mišic medeničnega dna.
Vaginalne kroglice... Vaginalne kroglice... 2

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice FeelzToys FemmeFit

E27895
39,90 €
Feelztoys predstavlja napredni vadbeni set FemmeFit za utrjevanje mišic medeničnega dna. Kroglice v vaginalnih kroglicah so težje od običajnih vaginalnih kroglic in je posledično potrebno več utrjevanja, da lahko preidete na najtežjo. Za začetek so najprimernejše kroglice v svetlo roza barvi, saj imajo v notranjosti manjši kroglici, ki med hojo oddajat...
Vaginalne kroglice GVibe... Vaginalne kroglice GVibe... 2
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice GVibe GBalls 2 APP

D-205139
89,90 €
Vaš osebni trener za keglove vaje je tu! Vaginalne kroglice Gvibe Gballs2 povežete s svojim pametnim telefonom in že ste pripravljene! Vaginalne kroglice GBalls 2 so izdelane iz mehkega silikona, ki je varen za telo. V notranjosti se skrivajo uteži v skupni teži 54g ter napredni senzorji. Zelo občutljiv senzor tlaka in večje število senzorjev zagotavlja...
Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up II Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up II 2
2-5 dni
Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice Pretty Love Tighten Up II

D-214793
13,90 €
Silikonske vaginalne kroglice Tighten Up II so idealne za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev materničnega vratu. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, tako so povsem varne za uporabo in koži prijazne, površina ovoja je rebrasta in tako nudi dodatno stimulacijo med uporabo.
Vibracijske vaginalne... Vibracijske vaginalne... 2
2-5 dni
Vaginalne kroglice

Vibracijske vaginalne kroglice We Vibe Bloom

D-213087
119,90 €
Prijetno s koristnim - Vibracijske vaginalne kroglice Bloom! Zabavajte se ob raziskovanju novega načina izvajanja Keglovih vaj za krepitev mišic medeničnega dna. Preprosto vstavite Bloom vaginalne kroglice v nožnico in stisnite, da okrepite mišice medeničnega dna, za užitek pa vklopite vibracije. 
Prikazujem 1-23 od 23 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo