Erekcijske tablete

Erekcijske tablete v naši erotični trgovini spadajo med najbolj prodajane izdelke nasploh. Težave z erekcijo pestijo veliko moških, po podatkih različnih raziskav lahko za temi težavami trpi že skoraj vsak tretji moški na svetu. Težava z erekcijo zato ni nekaj novega, predvsem pa ne nekaj, česar bi se moral sramovati.

Tablete za erekcijo, včasih imenovane tudi modre tabletke, ti pri tovrstnih težavah lahko zelo pomagajo in poskrbijo, da boš zopet pridobil na samozavesti in bo tvoja želja po spolnosti ter izkušnja spolnih odnosov zopet takšna kot si je želiš. Erekcijske tablete pa niso tukaj le za moške, ki imajo vsakdanje težave s potenco, namreč ti tableti lahko pomagajo tudi pri izboljšanju spolne moči, libida in močnejši ter trši erekciji.

Kako izbrati, kakšne so razlike in na kaj bodi pozoren ob nakupu erekcijskih tablet, si preberi v nadaljevanju zapisa.

Kako vem katere tablete bodo prave zame?

Vsak moški je drugačen in tako so si različne tudi erekcijske tablete. Prave zate bodo tiste, ki ti bodo najbolj ustrezale in imele željen učinek.

Priporočamo ti, da si prebereš opise izdelkov, pregledaš sestavine in se za prvi nakup odločiš po občutku, saj nihče ne more točno vedeti katera tabletka je tista prava zate. Če rečemo da določena tabletka ustreza in pomaga vsem, se bomo zlagali in to definitivno ni naš namen.

Vse tablete za erekcijo so namreč izdelane iz naravnih sestavin in vsebujejo podobne ključne sestavine. Razlike med njimi so v večini primerov v odmerkih posamezne sestavine in morebitnimi dodatnimi sestavinami. Različne so z namenom, saj nekaterim bolj odgovarjajo ene, spet drugim druge.

Vse erekcijske tablete pa imajo skupno to, da vam na naravni način pomagajo pri vaši erekciji, izboljšujejo spolno moč in libido - vse kar rabite za boljši spolni odnos.

Katere tablete za erekcijo bi priporočili kot prvo izbiro?

Glede na odzive in priljubljenost so naš favorit zagotovo izdelki Proerecta. Blagovna znamka Proerecta je ena redkih, če ne celo edina, ki nudi tudi tablete posebej za starejše moške. Poleg tablet pa lahko izbereš tudi napitek Shot, ki ima hitrejše delovanje, saj se tekočina v telo absorbira hitreje kot tableta.

Proerecta Klasik – so erekcijske tablete za takojšnjo uporabo, ki vam pomagajo izboljšati vaše spolno življenje. Povečajte spolno moč in libido ter pozabite na oslabljeno erekcijo in kratke spolne odnose. Namenjene so vsem moškim, ne glede na njihovo starost.

Proerecta Long – so modre tabletke namenjene predvsem moškim po 50. letu starosti za dolgotrajno uporabo. Proerecta Long je prehransko dopolnilo, ki vpliva na pravilno mikrocirkulacijo krvi v penisu, pomaga povečati naravno raven testosterona in izboljšuje vaše spolno življenje.

Proerecta Shot - je edinstven napitek na trgu, ki poskrbi za spolno moč ter takojšnjo in trdo erekcijo. Namenjen je vsem moškim, ne glede na njihovo starost.

Katere sestavine vsebujejo tablete in kapsule za erekcijo?

Vse modre tabletke katerih namen je odprava težave z erekcijo oz. boljša erekcija ne vsebujejo povsem enakih sestavin, je pa nekaj najpogostejših, ki jih vsebuje večina in so najbolj pomembne za delovanje.

Poglejmo katere sestavine so najpomembnejše in katere učinke jim pripisujejo:

Izvleček Navadne Zobačice – Tribulus terrestris

Pravilno delovanje genitalnega sistema.

Tribulus Terrestris je zelišče, ki se pogosto uporablja v medicini in prehranskih dopolnilih za športnike. Vsebuje visoko vsebnost rastlinskih “anaboličnih steroidov” (skupaj imenovanih fitosteroli). Najvišje koncentracije so v plodovih in koreninah rastline. Študije so dokazale le rahlo zvišanje ravni testosterona in drugih moških spolnih hormonov pri mladih (20–36 let) moških po štirih tednih uporabe odmerkov do 20 mg / kg telesne teže.

Študije tudi navajajo, da je bil s Tribulus Terrestris pomemben učinek na zvišanje ravni testosterona dosežen v kombinaciji z drugimi farmakološkimi sestavinami, vendar ni bilo potrjeno, katere sestavine so odgovorne za ta učinek.

Izvleček Panax ginsenga

Blagodejno za reproduktivni sistem.

Panax ginseng (ali Panax schinseng) je neke vrste rastlina. Iz te rastline prihajajo tudi druge vrste, znane tudi kot azijski ginseng, kitajski ginseng in korejski ginseng. Ginseng ima zelo kompleksne učinke na človeško telo. Klinične študije so pokazale pozitivne učinke na cirkulacijski sistem, centralni živčni sistem, sistem žlez z notranjim izločanjem in imunski sistem.

Raziskave so tudi poudarile, da se je po uporabi ginsenga spolna funkcija pri moških izboljšala.

Izvleček Rožnega korena

Normalni krvni obtok in telesna zmogljivost.

Glede na razpoložljive podatke Rožni koren prispeva k zmanjšanju utrujenosti in stresa ter k večjemu čustvenemu udobju, spodbuja oksigenacijo srca in ožilja, prispeva k normalnemu delovanju krvnega obtoka, pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi in krepi telesno uspešnost, kondicijo in prebavo.

Prispeva k normalnemu delovanju reproduktivnega in kardiovaskularnega sistema ter krepi energijo in vitalnost mišic.

Izvleček Guarane

Guarana je grm ali majhno drevo. Semena guarane vsebujejo poživila za osrednji živčni sistem.

Guarana je znana po svojih poživljajočih učinkih, zmanjšuje utrujenost in vam pomaga ostati osredotočen in buden. Pozitivno vpliva na živčno in fizično stanje, spodbuja možganske funkcije in spodbuja možgansko aktivnost.

Poleg tega se lahko Guarana uporablja za spodbujanje hujšanja, saj zmanjšuje apetit in spodbuja razgradnjo maščob.

L-Arginin

Prispeva k razširitvi krvnih žil. Arginin služi kot predhodnik za sintezo dušikovega oksida, ki je med drugim tkivni hormon, ki povzroča vazodilatacijo (tj. Širjenje krvnih žil).

Tudi bodiybuilderji ga uporabljajo za povečan pretok krvi v mišicah (spodbuja proizvodnjo rastnega hormona). Spodbuja normalno mišično aktivnost.

L-Citrulin

Citrulin je α-aminokislina, ki se tradicionalno uporablja v formulah dodatkov za spodbujanje erekcije.

V športu se uporablja kot dodatek, ki spodbuja proizvodnjo dušikovega oksida, spodbuja proizvodnjo rastnega hormona, zmanjšuje bolečine v mišicah in izboljšuje delovanje.

Kako naj vem, da so tablete res varne?

Naša spletna trgovina gtocka.si nudi samo tablete za erekcijo, ki so preverjene, ustrezajo evropskim standardom in so izdelane v EU. Sestavine tablet za erekcijo so, kot že zapisano, v večini naravne in niso zdravju škodljive.

V vseh primerih imamo za izdelke na spletni strani zapisane točne sestavine, zato se o njihovi sestavi lahko pred nakupom prepričate. Pred samim nakupom bodite tudi pozorni na sestavine zaradi morebitnih alergijskih reakcij, saj v kolikor ste alergični na katero koli sestavino, uporabe ne priporočamo.

Ker se tablete za erekcijo uvrščajo med prehranska dopolnila je za tovrstne izdelke obvezno vodenje evidenc in skladiščenje po HACCP sistemu. Zato imamo tudi pri nas to urejeno in redno skrbimo za vse zahteve, ki jih HACCP določa.  

Kakšna so splošna opozorila pri tabletah za erekcijo?

Za vse tablete veljajo spodnja splošna opozorila, katerih se obvezno držite, vedno pa upoštevajte navodila za doziranje in opozorila, ki so navedena na deklaraciji posameznega izdelka:

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, ki je naveden na deklaraciji.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite na suhem mestu.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Ne uživajte izdelka, če je embalaža poškodovana ali odprta.

Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice ali doječe matere.

V primeru, da imate težave z zdravjem, sladkorno bolezen, visok pritisk, ste preboleli kap ali imate druge bolezni srca in ožilja teh izdelkov ne uporabljajte.

V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila ali druga prehranska dopolnila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici