Kovinski analni čepi

Kovinski analni čepi so najpogostejša izbira zaradi svojega privlačnega izgleda in prednosti, ki jih prinašajo. Kovinski analni čepi so na voljo v različnih velikostih in oblikah, med katerimi vsak najde nekaj za svoj okus.

Pestro ponudbo dopolnjujejo različni podstavki oz. spodnji deli čepkov, ki so okrašeni z barvnimi kristali ali drugimi dodatki in tako poskrbijo za izredno zapeljiv izgled. Izdelani so iz nerjavečega jekla ali aluminija.

V nadaljevanju si preberi kakšne so prednosti, slabosti in kako skrbeti za svoj kovinski analni čep.

Kakšne so prednosti kovinskih analnih čepov?

Zaradi materiala so primerni za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov in tako lahko v kombinaciji z njimi brez skrbi uporabiš tudi lubrikant na silikonski osnovi. Kovinski analni čepi so popolnoma gladki in izredno prijetni za vstavljanje, kot tudi enostavni za odstranjevanje.

Kovina je na otip hladna, ker pa je odporna na temperaturo in jo tudi dobro zadrži lahko kovinske čepke enostavno ogrejete pod vročo vodo ali ohladite v hladilniku. Tako lahko svojo stimulacijo še obogatite in analne užitke dodatno popestrite.

Imajo kakšne slabosti?

Slabosti pri analnih čepkih so predvsem odvisne od uporabnika, saj za nekoga slabost predstavlja lastnost, ki jo drug uporabnik šteje kot prednost in obratno.

Kovinski čepki nimajo slabosti, ki bi jo lahko izpostavili kot slabo za vse uporabnike, zato lahko bolj kot o slabostih govorimo o posebnostih, ki jih razlikujejo od klasičnih.

Kakšne pa so te posebne lastnosti?

To sta trdota in hladnost, ki pa lahko povzročita tako pozitiven kot negativen občutek ali izkušnjo.

Hladnost kovine je lahko za uporabnike, ki še niso uporabljali erotičnih igračk iz kovine nekoliko neprijetna ali drugačna izkušnja, od tiste, ki so je vajeni. Če vam hladen občutek ne odgovarja lahko čepek ogrejete pod vročo vodo.

Trdota nekoliko prestraši predvsem začetnike, vendar je ta pri vstavljanju čepka lahko celo boljša kot, če je čep mehak. Ob samem nošenju pa tudi pri silikonskih in ostalih čepih ne boste občutili bistvene razlike med enim in drugim. Namreč tudi silikonski čepi imajo trdno jedro.

Razlika se lahko med nošenjem pokaže pri daljših čepkih, saj kovinski niso gibljivi, silikonski pa so lahko vseeno nekoliko upogljivi. Zato začetniki ne pretiravajte z velikostjo in na začetku izberite manjše čepke.

Čiščenje kovinskih analnih čepov

Kovinske analne čepe očistiš s čistilom erotičnih pripomočkov, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih. Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov.

Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici