XL kondomi

XL kondomi so večjih dimenzij in primerni za moške z večjim ali širšim penisom. Torej, če imaš pri klasičnih kondomih občutek tiščanja, ali kondom težko namestiš, obstaja velika verjetnost, da je le ta premajhen zate. XL kondomi so zagotovo tvoja rešitev pri tovrstnih težavah. 

V nadaljevanju ti povem kako izbrati XL kondom in na kaj bodi pozoren.

Velikost XL kondomov

Pri izbiri XL kondoma bodi pozoren na razlike v velikostih med posameznimi modeli, saj sama oznaka XL ni vedno tisto kar iščeš.

Zakaj?

Tako kot smo si različni ljudje, tako so različni tudi naši spolni organi in temu se prilagajajo tudi proizvajalci kondomov. Ko dimenzije klasičnega kondoma ne ustrezajo je izbira kondoma XL pravilna vendar moraš najprej vedeti, kje se tvoja velikost razlikuje od ostalih. Namreč oznaka XL lahko pomeni daljši ali širši kondom, lahko pa tudi oboje.

Če imaš pri klasičnem kondomu povsem udoben občutek vendar se le ta ne odvije preko celotnega penisa, je tvoj penis v debelino primerljiv ostalim. Ker pa je klasični kondom prekratek iščeš le kondom z oznako XL, ki je daljši in ne širši od klasičnega.

Če imaš penis preko katerega težko namestiš klasičen kondom ali te ta tišči je širina tisto kar želiš od svojega kondoma. Torej iščeš kondom, ki je širši od klasičnega in ne nujno daljši, lahko pa tudi. Kondom namreč ni nikoli predolg, saj ga vedno lahko odviješ le do tja kamor je potrebno.

V primeru da te kondom tišči in je obenem prekratek pa seveda iščeš kondom, ki je po dimenzijah večji od ostalih v obeh primerih.

Kaj pa če ne najdem primerne velikosti kondoma zase?

Prepričani smo da se vedno najde kondom za vsakogar. Odlična izbira ne glede na tvojo velikost je vedno kondom, ki je izdelan v različnih dimenzijah. Pri nas lahko najdeš kondome Mister Size, ki so izdelani v dimenzijah od 47mm pa vse do 69mm premera in obenem dovolj dolgi za vsak penis.

Da pa boš vedel katerega izbrati imamo zate pripravljeno tudi merilo, ki ga enostavno natisneš doma in izmeriš svoj obseg in dolžino. Najdeš ga na tej povezavi, bodi pa previden, da ga natisneš v merilu 1:1, da bodo meritve pravilne.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici