Hlačke z analnimi čepi

Hlačke z analnimi čepi so erotično perilo, ki poleg odličnega izgleda nudijo tudi nepozabne užitke. Hlačke so izdelane na različne načine, vsem pa je skupno to, da imajo pritrjen analni čep, ki ga lahko tudi snameš in uporabiš posamezno.

S temi hlačkami boš svoj analni čep lahko nosila tudi dlje časa ter obenem imela oblečeno seksi perilo. V ponudbi najdeš tako hlačke s klasičnim analnim čepom kot tudi takšne, ki ti na sprednji strani nudijo dodatno stimulacijo klitorisa s priloženim mini vibratorjem.

Več o hlačkah z analnimi čepi si preberi v nadaljevanju zapisa.

Zakaj izbrati hlačke z analnim čepom?

Ker so nekaj posebnega, zanimivega in jih lahko nosiš tudi na zmenku, žuru ali pri domačih opravilih. Prav tako obenem čepek lahko z njih odstraniš in ga uporabiš ločeno, hlačke pa uporabiš samo ko je to potrebno.

Kakšen lubrikant naj uporabim pri teh izdelkih?

Za vstavljanje  uporabi samo lubrikant za analno uporabo na vodni osnovi, saj so priloženi čepki izdelani iz silikona, ki jih lahko silikonski lubrikanti poškodujejo.

Čiščenje

Kot vse tudi te analne čepe očistiš s ​, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih.

Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov. Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici