Darilni boni

Darilni boni so odlična izbira za darilo partnerju/ki ali prijatelju in prijateljici. V kolikor se znajdeš v dilemi kaj podariti, kakšno velikost izdelka izbrati ali predvsem kaj komu odgovarja je darilni bon zanesljiva izbira.

V spletni trgovini gtocka.si ti nudimo darilne bone v vrednosti 10€, 20€, 25€ in 50€.

Kako naročiti darilni bon, kako ga dostavimo in ostale informacije si preberi v nadaljevanju.

Kako naročim darilni bon?

Kot vsak izdelek tudi darilni bon naročiš tako, da izbereš željenega, ga dodaš v košarico in zaključiš nakup kot vsakega drugega.

Kako bom prejel/a naročen darilni bon?

Bon pošljemo po pošti ali s kurirjem DPD, kar izbereš v postopku nakupa, plačaš pa ga lahko s PayPal-om, Kartico, po povzetju ali z bančnim nakazilom.

Darilni bon ti lahko pošljemo tudi po e-pošti v PDF obliki, v tem primeru v opombe ob naročilu vpiši, da želiš bon prejeti po e-pošti in izberi način dostave Osebni prevzem, da se izogneš stroškom pošiljanja. V tem primeru plačilo po povzetju ne bo izvedljivo, zato bon plačaj s Pay-Pal-om, kartico ali bančnim nakazilom.

Ali lahko naročim tudi darilni bon v večji ali drugi vrednosti po želji?

Če želiš bon v vrednosti, ki ni objavljena v spletni trgovini le tega lahko prilagodimo tvojim željam. Za naročilo bona nam napiši e-sporočilo ali nas pokliči in z veseljem ti bomo pomagali.

Naj darilni bon kupim v enkratnem znesku ali naročim več manjših bonov?

Odvisno od zneska, ki si ga pripravljen odšteti za darilo. Vsekakor ob večjem znesku svetujemo, da ga razdeliš na vsaj dva bona. Ob nakupu z bonom namreč lahko bon izkoristiš samo za enkratni nakup, razlike pa ne moreš prejeti izplačane v denarju.

Če imaš dva bona pa lahko z njima opraviš dva nakupa ali pa oba bona uporabiš za en nakup.

Kako opravim nakup z darilnim bonom?

Nakup opraviš povsem enako kot brez bona, za točen postopek nakupa pa imamo pripravljen tudi vodnik, ki ga lahko najdeš tukaj.

V primeru nakupa z darilnim bonom v postopku nakupa v okno za popust vpišeš unikatno kodo iz darilnega bona in klikneš gumb Dodaj kupon. Znesek v tvoji košarici se bo avtomatsko zmanjšal za znesek vrednosti bona.

Bon se izkoristi ob zaključku nakupa, zato dokler nakupa ne potrdiš, lahko izdelke menjaš, spreminjaš količino in nakup tudi prekineš in nadaljuješ naslednjič.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici