Rebrasti in pikčasti kondomi

Rebrasti in pikčasti kondomi poskrbijo za dodatno stimulacijo partnerke med spolnim odnosom. Kondomi, ki jih uvrščamo med rebraste in pikčaste so vsi, ki imajo zunanjo površino obogateno z različnimi izboklinami v obliki pikic, nežnih reber ali drugih oblik, lahko pa tudi kombinacijo različnih.

Te izbokline med spolnim odnosom partnerki nudijo nežno stimulacijo vaginalne stene, kar nekatere občutijo bolj, druge manj. Moški ob nošenju takšnih kondomov ne čutijo posebne spremembe, mogoče le redki.

Varnost

Rebrasti in pikčasti kondomi so popolnoma varni za uporabo in v kvaliteti ne odstopajo od ostalih kondomov. V debelini so večinoma enaki kot klasični kondomi, zato njihova možnost poškodbe ali pretrganja ni nič večja ali manjša.

Analni seks z rebrastimi in pikčastimi kondomi

Pri analnem seksu je higiena zelo pomembna, zato je tudi uporaba kondoma pri tovrstnih spolnih odnosih priporočljiva. Niso pa vsi kondomi primerni za analni seks, kar pa ni toliko odvisno od njihove zunanje strukture kot od same debeline. Za analni seks ti priporočamo uporabo samo kondomov, ki so temu namenjeni ali kondomov iz debelejših materialov. Poišči jih med klasičnimi kondomi.

Kondomi in uporaba lubrikanta

Kot vsi ostali so tudi rebrasti in pikčasti kondomi že prej premazani z lubrikantom. Zato ni nujno, da ga uporabljate dodatno, seveda pa s tem ne bo nič narobe. Lubrikant zato lahko brez skrbi uporabiš v kombinaciji s temi kondomi, le glej, da bo le ta izdelan na vodni osnovi. Ne uporabljaj pa lubrikantov na silikonski ali kateri drugi osnovi, saj lahko poškodujejo material kondoma.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici