Posebni kondomi

Posebni kondomi v spletni trgovini gtocka.si so vsi, ki niso razvrščeni v ostale skupine in vsak po svoje nudi nekaj, kar ne najdeš pri drugih kondomih. Tukaj lahko najdeš vse od kondomov s stimulacijskim učinkom, krajših kondomov, slim fit, svetleče in kondome z drugimi posebnostmi.

Posebni kondomi bodo zagotovo odlična izbira za vse, ki iščete nekaj novega, inovativnega ali kakorkoli niste zadovoljni s klasično izbiro.

Kondomi s stimulacijskim učinkom

Med posebnimi kondomi najdeš tudi kondome s stimulacijskim učinkom, ki poskrbijo za dodatne užitke tvoje partnerke, med spolnim odnosom. Ti kondomi so poleg lubrikanta premazani še s stimulacijskim gelom, ki nudi učinek ščemenja, hlajenja ali grelne učinke. Stimulacijski kondomi so vedno bolj priljubljena izbira paro, ki si od kondoma željo nekaj več

Manjši in slim fit kondomi

Ne samo XXL, izredno priljubljeni so tudi manjši in slim fit kondomi. Izbirajo jih predvsem moški z nekoliko krajšim ali tanjšim penisom, ki pri klasičnih kondomih opažajo nekoliko manj oprijema predvsem v širini.

Svetleči kondomi

Svetleči kondomi so odlična izbira za popestritev in zabavo. Če iščeš nekaj drugačnega, zabavnega bodo svetleči kondomi zagotovo ena izmed izdelkov, ki jih lahko uporabiš. Primerni so tudi kot seksi ali zabavno darilo ob različnih priložnostih.

Ostali posebni kondomi

Kot zapisano, boš v ponudbi spletne trgovine našel tudi druge kondome, ki se tako ali drugače razlikujejo od ostalih. Njihove posebnosti so različne in v veliki večini edinstvene, zaradi česar jih ne moremo uvrstiti med ostale kategorije.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici