Analni spreji in geli

Analni spreji in geli so erotični izdelki, ki poskrbijo za udobne in prijetne analne spolne odnose. Izdelki so zasnovani za sproščanje mišic analnega predela. Analni spreji in geli s svojimi sestavinami delujejo različno. V večini primerov gre za relaksacijske izdelke, ki sproščajo mišice anusa ali izdelke, ki delno omrtvičijo predel, ter tako pripomorejo k manj boleči penetraciji.

Geli so odlična izbira za vse uporabnike, še posebej pa jih priporočamo začetnikom in začetnicam, saj bo vstop v analni seks tako še bolj prijeten.

Kdaj in kako jih uporabiti?

Analni spreji in geli so namenjeni uporabi pred pričetkom spolnega odnosa ali uporabe analnih erotičnih igračk, čepov, kroglic in ostalih pripomočkov.

Uporabiš ga pred dodajanjem lubrikanta, v skladu z navodilom na posameznem izdelku. V nekaterih primerih izdelek samo naneseš na predel anusa, spet druge nežno vmasiraš s prstom, da se absorbirajo v kožo.

Izdelki niso namenjeni uporabi namesto lubrikanta, zato tega še vedno uporabiš po nanosu analnega spreja ali gela.

Kakšna je razlika med analnim sprejem, gelom in analnim relaksacijskim lubrikantom?

Glavna razlika med njimi je ta, da spreje in gele lahko uporabljaš z različnimi vrstami lubrikantov, sami lubrikanti pa mešanju z drugimi lubrikanti niso namenjeni.

Tako lahko sprej ali gel uporabiš s svojim najljubšim lubrikantom, ki ti odgovarja ali kupiš kateri koli drug analni lubrikant po svoji želji.

Če kupiš lubrikant z relaksacijskim učinkom pa le tega ne boš kombiniral/a z drugim, v kolikor pa ga boš lahko učinkovanje le tega upade. Namreč lubrikant ima relaksacijske učinkovine v svoji sestavi in v primeru mešanja z dodatnim lubrikantom, le te ne bodo imele pravega učinka.

Na kaj moram biti še pozoren/na ob uporabi analnih sprejev in gelov?

Kot vsak izdelek za uporabo na koži tudi ti lahko pri določenih ljudeh povzročijo alergijsko reakcijo ali neprijetne občutke.

V izogib temu priporočamo, da pred uporabo preveriš sestavine izdelka in če si alergična/en na katero izmed sestavin izdelka ne uporabljaš. Pred uporabo izdelka ti svetujemo, da morebitno preobčutljivost preveriš tudi tako, da manjšo količino naneseš na podlaket in počakaš nekaj minut. Če se pojavi alergijska reakcija, srbenje ali rdečica izdelka ne uporabljaj.

V kolikor potrebuješ dodatne informacije ali nasvet nas kontaktiraj po telefonu na 040 819 384 ali piši na e-poštni naslov info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici