Kompleti perila

Si želiš nekaj novega, drugačnega ali preprosto zapeljivega? Izberi popoln komplet perila v katerem boš presenetila svojega partnerja ali partnerko. Nudimo ti komplete zapeljivega spodnjega perila, ki jih lahko nosiš vsak dan med povsem običajnimi opravili in komplete erotičnega perila, ki bodo poskrbeli za vroče vzdušje v vajini spalnici.

Vsaka ženska ima vsaj en kos erotičnega perila, vendar bi vedno lahko imela še kakšnega, kajne? Ker je izbira kompletov perila resnično velika in raznolika, smo pripravili kratek pregled kako lahko hitro izbereš pravi komplet zase.

V nadaljevanju ti predstavljamo kakšni kompleti so na voljo pri nas in po čem se med seboj razlikujejo.

Kakšne komplete perila nudimo v naši erotični trgovini?

V naši trgovini stremimo k čimbolj raznoliki, moderni in tudi drugačni ponudbi. Zato ti nudimo najrazličnejše kompete perila, ki se med seboj razlikujejo tako po njihovih izvirnih oblikah kot tudi materialu, barvi, velikostih.

Različni oblike in modeli pa pomenijo tudi različne možnosti uporabe. Tako je večina kompletov odlična tudi za kombiniranje z vsakdanjimi oblačili, spet drugi pa bodo bolj primerni le za popestritev dogajanja v vajini spalnici.

V grobem lahko komplete izbereš glede na to koliko kosov perila sestavljajo in sicer:

-          2-delni kompleti vsebujejo nedrček in hlačke ali tangice

-          3- delni kompleti vsebujejo nedrček, hlačke ali tangice in pas za pripenjanje nogavic

-          4- delni kompleti vsebujejo nedrček, hlačke ali tangice in pas za pripenjanje nogavic ter nogavice ali drug erotični dodatek

Ker smo erotična trgovina pa seveda poleg klasičnih kompletov lahko najdeš tudi takšne, ki imajo provokativne oblike in odprtine na predelih, ki jih v klasičnih kompletih perila ne najdeš.

Tako imaš možnost izbire tudi kompleta z odprtim nedrčkom in odprtino na mednožju. Tovrstni kompleti pa niso najbolj primerni za vsakdanje nošenje, bodo pa zagotovo pravilna izbira, če načrtuješ vroč zmenek s partnerjem/ko.

Vsi kompleti erotičnega perila v naši ponudbi imajo možnost izbire velikosti. Izbiraš lahko med velikostnimi oznakami S/M, L/XL in XXL, vsak izdelek pa ima pri opisu objavljeno tudi velikostno tabelo za lažjo predstavo in primerjavo med samimi številkami.

So kompleti perila iz vaše ponudbe res primerni tudi za vsakdanje nošenje?

Da, vse komplete perila, ki niso izključno erotičnega namena lahko nosiš vsak dan, ne glede na to kaj počneš in kam se odpravljaš. Nedrčki v kompletih so različni, nekateri imajo podložene in ojačane košarice, nekateri imajo le ojačane, najdeš pa tudi takšne, ki so izdelani le iz tkanine. Vse hlačke in tangice imajo podloženo mednožje, razen tistih, ki imajo odprto mednožje.

Katere blagovno znamko bi priporočili?

Vse blagovne znamke v naši trgovini so kvalitetne, saj izbiramo samo znamke, s katerimi boš zadovoljna in bo izdelek izpolnil tvoja pričakovanja. Med vsemi pa velja izpostaviti znamko Obsessive, ki vedno znova preseneča tako s kvaliteto, kot tudi z raznolikimi modeli za vse okuse.

Brez težav se ob bok postavi vsem svetovno priznanim znamkam, med katere jo nekateri tudi že uvrščajo. Več o znamki Obsessive si lahko prebereš na tej povezavi.

Kako naj poiščem komplet po svojih željah?

Ker je ponudba resnično obsežna smo najpomembnejše informacije dodali v filter izdelkov na levi strani, ki te z uporabo enostavno pripelje do kompleta zate.

S filtriranjem izdelkov lahko izbereš koliko delov naj vsebuje, kakšna naj bo barva, blagovna znamka, vrsta košarice in vrsta spodnjega dela. Omejiš pa lahko tudi ceno ter tako izbereš samo sebi cenovno dostopne izdelke.

Če imaš še kakšno vprašanje nas brez zadrege lahko kontaktiraš na telefon 040 819 384, nam pišeš preko e-pošte na info@gtocka.si ali klikneš na pogovor v živo na desni spodnji strani ekrana.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici