Erotično perilo

Erotično perilo obožujemo vsi, tako ženske kot moški. Od nekdaj in tudi danes je erotično perilo prva izbira za popestritev intimnih trenutkov, ki se mu ne more upreti noben moški. Že dolgo pa erotično perilo ni namenjeno le nošenju v spalnici in na ogled le partnerju/ki, saj je vedno več izdelkov takšnih, ki jih lahko nosiš tudi med vsakdanjimi opravili.

V spletni trgovini gtocka.si smo erotično perilo razdelili v različne skupine izdelkov, ki so lahko namenjeni izključno erotični popestritvi v vajini spalnici ali kot seksi perilo, ki ga lahko kombiniraš z različnimi oblačili, dodatki in tudi pripomočki. V pestri ponudbi lahko izbiraš med kompleti perila, erotičnimi kostumi, bodiji, bodystockingi, korzeti, tangicami, hlačkami in nedrčki.

Vabim te, da si prebereš nadaljevanje zapisa, kjer ti predstavljamo posamezne skupine izdelkov erotičnega perila.

Kompleti perila

S kompletom erotičnega perila lahko očaraš vsakega moškega ali žensko. Lepi in zapeljivi kosi perila bodo tvojo postavo poudarili, ti pa se boš počutila zapeljivo in samozavestno.

Perilo v spletni trgovini gtocka.si najdeš v različnih kombinacijah. Izbereš lahko 2-delni komplet nedrčka in tangic ali hlačk, 3-delni komplet, kjer poleg hlačk ali tangic in nedrčka, prejmeš še seksi pas za nogavice ali drug pripadajoč dodatek. V ponudbi pa je tudi nekaj 4-delnih kompletov, kjer poleg vseh naštetih izdelkov prejmeš še zapeljive nogavice.

Več o kompletih perila si preberi na tej povezavi.

Erotični kostumi

Erotični kostumi so odlična izbira, če si ljubitelj/ica igre vlog ali želiš svojega partnerja/ko presenetiti kot seksi policistka, študentka, medicinska sestra, pilotka, ... Erotični kostumi vsebujejo različne izdelke glede na vrsto kompleta ki ga izbereš, vsi pa so sestavljeni tako, da bodo zagotovo dosegli svoj namen.

Več o erotičnih kostumih si preberi na tej povezavi.

Bodiji

Bodiji so izredno priljubljeno perilo, ki je lahko tako erotično kot tudi klasično. Bodi lahko nosiš vedno in povsod saj bo zagotovo očaral tvojega izbranca/ko, prav tako pa je odlična izbira v kombinaciji s hlačami, srajco ipd.. Tako boš med našo pestro izbiro našla takšne, ki jih lahko nosiš vsak dan, ne manjka pa tudi takšnih, ki so bolj kot ne primerni samo za oči tvojega izbranca/ke.

Več o bodijih si preberi na tej povezavi.

Bodystocking

Bodystocking ali Catsuit je erotično perilo, ki mu priljubljenost narašča iz dneva v dan. Seksi perilo, ki je izdelano iz mrežaste tkanine z različnimi vzorci in se popolnoma oprime tvojega telesa, poudari tvoje obline in poskrbi za popolno erotično vzdušje. Bodystocking je po večini izdelan iz izredno raztegljivih materialov kot so najlon, elastan, lateks in podobno, ter prekriva celotno telo. Krasijo ga različni vzorci in oblike, ter odprtine na mestih, kjer si jih najbolj želiš. 

Več o bodystockingih si preberi na tej povezavi.

Korzeti

Korzeti so včasih veljali kot oblačilo za oblikovanje postave, danes pa so izredno priljubljeno erotično perilo. Korzet je oprijet kos erotičnega perila, ki se oprime tvojega trupa in poskrbi za odličen izgled. Skoraj vsak korzet ima tudi trakove za pripenjanje nogavic, saj kombinacija privlačnega korzeta z nogavicami nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Več o korzetih si preberi na tej povezavi.

Tangice

Tangice so tako kot vsak kos erotičnega perila lahko odlična izbira za vroče vzdušje v vajini spalnici. Seveda pa ne nudimo samo klasičnih tangic, saj boš med pestro ponudbo našla takšne, ki jih lahko nosiš vsak dan in tudi tiste, ki so bolj primerne le za posebne priložnosti.

Tako lahko v ponudbi tangic najdeš vse od klasičnih, okrašenih s čipko in tudi erotične tangice z odprtim mednožjem ali dodatki, kot so biseri, kroglice ipd..

Več o tangicah si preberi na tej povezavi.

Hlačke

Če tangice niso tvoja prva izbira pa boš zagotovo svoj erotični kos perila našla med zapeljivimi in seksi hlačkami različnih oblik in barv. Kot tangice so tudi hlačke lahko odlična izbira za zapeljevanje in vroč večer s tvojim partnerjem/ko. V raznoliki ponudbi ženskih hlačk lahko izbiraš med klasičnimi, brazilkami, in tistimi z visokim pasom. Seveda pa tudi tukaj nismo pozabili na erotične hlačke z odprtim mednožjem ali dodatki, kot so biseri, kroglice ipd..

Več o hlačkah si preberi na tej povezavi.

Nedrčki

Nedrčki v spletni trgovini gtocka.si poskrbijo, da bo tvoje oprsje dobilo pozornost, ki si jo zasluži. Nudimo ti izbiro erotičnih nedrčkov z različnimi čipkastimi motivi, odprtinami na košaricah in celo polovične nedrčke, ki podpirajo tvoje oprsje in razkrivajo najbolj pomembno.

Več o nedrčkih si preberi na tej povezavi.

Featured products

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici