Gag

Fetish Submissive Breathable Ball Gag Fetish Submissive Breathable Ball Gag 2

Na zalogi
Na zalogi
17,90 €
Fetish Submissive Breathable Ball Gag je izdelan iz umetnega usnja, kovine in neoprena, ki vam zagotavlja popolno ugodje in prilagajanje. Breathable Gag je idealna izbira tako za začetnike kot tudi za izkušene uporabnike. Luknjice v krogli omgočajo lažje dihanje, kar bo vajino igro naredilo še boljšo.
Fetish Fantasy usnjen Breathable Gag Fetish Fantasy usnjen Breathable Gag 2

Na zalogi
Na zalogi
13,80 €
Fetish Fantasy Breathable Gag s črno PVC kroglico, ki je pritrjena na nastavljiv naglavni trak iz umetnega usnja. Kroglica ima luknjice, ki omogočajo lažje dihanje ob uporabi. Izdelek je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike. V kompletu boste poleg žogice in traku prejeli tudi brezplačno prevezo za oči.
Fetish Fantasy Beginners Gag Fetish Fantasy Beginners Gag 2

Na zalogi
Na zalogi
11,80 €
Fetish Fantasy Beginners Gag s črno PVC kroglico, ki je pritrjena na poliestrski nastavljiv naglavni trak. Izdelek je primeren za začetnike v tovrstnih igricah, seveda pa bo idealen tudi za vse izkušene uporabnike. V kompletu boste poleg žogice in traku prejeli tudi brezplačno prevezo za oči.
Fetish Fantasy Open Mouth Gag Fetish Fantasy Open Mouth Gag 2

Na zalogi
Na zalogi
10,90 €
Fetish Fantasy Open Mouth Gag z nastavljivim naglavnim trakom iz vinila ter kovinsko rinko premera 4,4cm prevlečeno z vinilom. Gag je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike. V kompletu boste poleg rinke ter naglavnega traku prejeli tudi brezplačno prevezo za oči.
Komplet Fetish Fantasy Gag... Komplet Fetish Fantasy Gag... 2

Na zalogi
Na zalogi
Fetish Fantasy Training System vsebuje nastavljiv naglavni trak iz vinila ter 3 PVC kroglice različnih velikosti. Training komplet je popolna izbira za začetnike, saj se boste z menjavo različnih velikosti kroglic preprosto privadili uporabe, prav tako pa imajo vse priložene kroglice tudi luknje za lažje dihanje, kar je pri neizkušenih uporabnikih...
Fetish Fantasy Gold O-Ring Gag Fetish Fantasy Gold O-Ring Gag 2
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
18,32 € 22,90 €
Fetish Fantasy Gold O-Ring Gag s kovinsko rinko, ki po poskrbela za popoln nadzor nad vašo partnerko. Gag je nameščen na nastavljivem naglavnem traku iz umetnega usnja z ježkom za zapenjanje, ki omogoča enostavno prilagoditev obsega traku. Gag je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike.
Fetish Fantasy Breathable Gag Fetish Fantasy Breathable Gag 2

Na zalogi
Na zalogi
14,90 €
Fetish Fantasy Breathable Gag s črno PVC kroglico, ki je pritrjena na raztegljiv neoprenski naglavni trak. Kroglica ima luknjice, ki omogočajo lažje dihanje ob uporabi. Izdelek je primeren tako za začetnike kot izkušene uporabnike. V kompletu boste poleg žogice in traku prejeli tudi brezplačno prevezo za oči.
Ouch Hook Gag Ouch Hook Gag 2
  • −10%

Na zalogi
Na zalogi
Gag

Ouch Hook Gag

D-202346
12,15 € 13,50 €
Ouch Hook Gag z nastavljivim usnjenim trakom ter kovinskimi kljukicami. Gag je idealna izbira za izkušene uporabnike.
Ouch Candy Gag Vanilija Ouch Candy Gag Vanilija 2
  • −10%

Na zalogi
Na zalogi
9,45 € 10,50 €
Ouch Candy Gag Vanilija z nastavljivo visoko kakovostno črno vrvico, ki prehaja skozi kroglico, z okusom vanilije. Uporabite ga v kombinaciji z drugimi erotičnimi igračami in začinite svoj odnos. Premer kroglice: 6 cm
Fetish Fantasy Gag s... Fetish Fantasy Gag s... 2

Na zalogi
Na zalogi
Pripravite svojega ljubimca da na široko odpre usta in reče ahhh s tem gag-om s sponkami za bradavice znamke Fetish Fantasy. Gag je sestavljen iz majhnega kovinskega obroča, ovitega v usnje, ki je povezan z dvema usnjenima pasoma. Dve verižni sponki za bradavičke stimulirata bradavici in jih ohranjata vzdraženi, obložene objemke pa se enostavno prilagodijo. 
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo