Analne kroglice

Analne kroglice so erotična igračka za analno uporabo, ki jo lahko uporabljajo tako ženske kot tudi moški.

Na prvi pogled lahko spominjajo na klasične vaginalne kroglice, vendar je razlik tako po obliki in uporabi kar nekaj. Analne kroglice niso analni čepi in se od le teh razlikujejo predvsem po načinu uporabe. Medtem, ko analni čep nudi užitke med samim nošenjem, je namen analnih kroglic, da užitek pričarajo prav med vstavljanjem in odstranjevanjem.

V nadaljevanju zapisa ti povem, kako uporabljati analne kroglice, kako jih izbrati in nekaj drugih koristnih informacij.

Kakšne analne kroglice ti nudimo?

V spletni trgovini gtocka.si smo analne kroglice razdelili v dve glavni skupini in sicer klasične analne kroglice in vibracijske analne kroglice. Kot že samo ime pove, gre v prvem primeru za kroglice, ki so izdelane iz različnih materialov in v različnih oblikah. V drugem primeru pa gre za kroglice, ki poleg svoje oblike za tvoj užitek uporabljajo še vgrajen motorček, ki poskrbi za dodatno vibracijsko stimulacijo.

Ali so analne kroglice primerne tudi zame?

Prepričani smo, da so analne kroglice primerne za vsakogar, tako ženske kot tudi moške. Če si začetnik/ica v analnem seksu in se odločaš za nakup prve analne igračke, ti vsekakor priporočamo, da najprej poskusiš z analnim čepkom. Saj je le ta enostavnejši za uporabo in ga začetnikom vedno priporočamo, pred uporabo ostalih erotičnih igračk. Če pa si že redni uporabnica/k analnih igračk in si želiš preizkusiti nekaj novega, so analne kroglice popolna izbira, ki je ne boš obžaloval/a.

Kako uporabljati analne kroglice?

Kot že omenjeno analne kroglice v primerjavi z analnimi čepi nudijo užitek predvsem med vstavljanjem in odstranjevanjem. Uporabiš jih lahko med predigro, kot tudi med spolnim odnosom. Kroglice vstavljaj počasi in postopoma, saj boš le tako poskrbel/a za užitek, ki ga prinaša ta erotična igračka. Kot vstavljanje pa svojevrstne užitke predstavlja tudi odstranjevanje kroglic, ki ima najboljši učinek tik pred ali celo med orgazmom. Poskusi in ne bo ti žal!

Ob uporabi analnih kroglic vedno uporabi analni lubrikant, ki ga pred uporabo naneseš na anus in kroglice, po potrebi pa ga dodaj tudi med vstavljanjem. In zapomni si, lubrikanta pri analnem seksu je bolje dodati preveč kot premalo.

Kako naj izberem prave analne kroglice?

Kot pri vseh analnih igračkah tudi tukaj velja pravilo, prični z manjšimi in nadaljuj z večjimi. Če boš prvič uporabljal/a analne kroglice se prepričaj, da ne kupiš prevelikih, saj si ne želiš nelagodja in bolečine med vstavljanjem in odstranjevanjem le teh.

Kot vseh drugih erotičnih pripomočkov imaš v naši spletni trgovini dovolj pestro izbiro med katero lahko najdeš pravo velikost zase. Če uporabljaš analni čep, predlagamo, da prve kroglice ne presegajo premera tvojega analnega čepka.

Pri dolžini kroglic la ta ni tako pomembna, saj ti ni potrebno že prvič vstaviti vseh kroglic. Kroglice lahko uporabljaš postopoma n vedno vstaviš le dolžino ki ti odgovarja. Pri izbiri imaš možnost tudi kroglic, ki se z dolžino tudi debelijo, kar pomeni, da lahko s stopnjevanjem povečuješ tako dolžino kot tudi premer uporabe.

Vibracije ali ne? Če si začetnik/ica pri analnem seksu in pri uporabi analnih igračk, ti svetujem, da prvič izbereš kroglice, ki nimajo vgrajenega vibratorja. Zakaj? Ker ne veš kako bodo kroglice ustrezale tebi in ali bodo užitki z uporabo kroglic tudi tebe navdušili tako, da si boš poleg želel/a rudi vibracij. Klasične analne kroglice so dokaj ugodne, zato pred nakupom dražjih vibracijskih kroglic raje izberi klasične, ki jih lahko kasneje nadomestiš z vibracijskimi.

Čiščenje analnih kroglic

Pri analnem seksu je higiena še toliko bolj pomembna, zato pred in po vsaki uporabi svojo analno erotično igračko očisti s čistilom erotičnih igračk ali uporabi vodo in milo. Igračko nato obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in jo pospravi za naslednjo uporabo. Kroglice shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov. Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Tako, prišli smo na konec osnovnih informacij s katerimi bi tvoj nakup moral biti enostavnejši. Več o klasičnih analnih kroglicah si preberi tukaj, če pa iščeš vibracijske lahko dodatne informacije najdeš tukaj. Za dodatne informacije in pomoč nas lahko brez zadrege kontaktiraš in z veseljem ti bomo pomagali pri izbiri.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici