Higiena

Obvezna pred, med in po seksu, v kolikor ne želite okužbe. Da bo higiena boljša, so na voljo različne klistirke in tudi set. Ne pozabite na čistočo pripomočkov.

Klistirka Anal Douch Klistirka Anal Douch

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Anal Douch

D-221992
12,90 €
12 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Namenjena je rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne PVC ter ABS plastike.
Klistirka Nexus Douche Bulb

Na zalogi
Na zalogi
14,90 €
14 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka Nexus s kapaciteto 250ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne gume ter ABS plastike.
Klistirka Nexus Douche Pro Klistirka Nexus Douche Pro

Na zalogi
Na zalogi
24,90 €
24 točk
Nexus Pro je edinstvena klistirka, ki moškim uporabnikom nudi dodatno stimulacijo. Klistirka ima dolg in zavit vrat, ki zaradi svoje oblike omogoča sočasno čiščenje rektuma in stimulacijo prostate. Izdelana je iz kvalitetne gume, vrat pa je iz izredno gladkega PVC materiala.
Klistirka EasyToys Small Klistirka EasyToys Small
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Samo še
Higiena

Klistirka EasyToys Small

ET071BLK
14,32 €17,90 €
14 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Small s kapaciteto 75ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Klistirka EasyToys Medium Klistirka EasyToys Medium
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Samo še
Higiena

Klistirka EasyToys Medium

ET072BLK
15,92 €19,90 €
15 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Medium s kapaciteto 125ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Klistirka EasyToys Large Klistirka EasyToys Large
  • −20%

Na zalogi
Na zalogi
Samo še
Higiena

Klistirka EasyToys Large

ET073BLK
18,32 €22,90 €
18 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Large s kapaciteto 200ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Klistirka Hueman Nebula Bulb Klistirka Hueman Nebula Bulb

Na zalogi
Na zalogi
29,90 €
29 točk
Dobra priprava naredi vsako spolno izkušnjo bolj prijetno! Klistirka iz kolekcije Hueman vam omogoča hitro in enostavno čiščenje anusa za prijeten in higienski analni seks.
Klistirka CleanStream Premium Klistirka CleanStream Premium

Na zalogi
Na zalogi
39,90 €
39 točk
Vsestranski klistirni komplet Premium vam ponuja 3 različne nastavke za čim bolj udobno in temeljito čiščenje. Klistirka ima enosmerni ventil, ki preprečuje povratni tok in tako zagotovi prijetno in brezskrbno uporabo.
Klistirka Addicted Toys Klistirka Addicted Toys

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Addicted Toys

D-222076
14,90 €
14 točk
Čiščenje še nikoli ni bilo tako zabavno. Ta sistem klistirke Addicted Toys je zasnovan tako, da je hkrati prijeten in praktičen. Izdelan je iz kvalitetnega hipoalergenega TPR materiala. Klistirka je udobna, enostavna za uporabo in varna za začetnike. Ne vsebuje ftalatov, je brez lateksa in neporozna. Ta izdelek je zasnovan posebej za na pot, lahko ga...
Klistirka Toyz4Lovers Splash Love Klistirka Toyz4Lovers Splash Love
  • Novo

Na zalogi
Na zalogi
21,95 €
21 točk
Klistirka Splash Love ima v kompletu 3 različne nastavke za lažjo in bolj udobno uporabo.  Priloženi nastavki se med seboj razlikujejo po obliki in nudijo stimulacijo že pri čiščenju.
Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
119,90 €
119 točk
Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche je edinstven pripomoček za analno higieno. Komplet Hydrodouche vsebuje vse potrebne pripomočke za priklop na tuš in je namenjen za uporabo tako moškim kot ženskam. 
Prikazujem 1-11 od 11 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo