Higiena

Obvezna pred, med in po seksu, v kolikor ne želite okužbe. Da bo higiena boljša, so na voljo različne klistirke in tudi set. Ne pozabite na čistočo pripomočkov.

Klistirka Anal Douch Klistirka Anal Douch

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Anal Douch

D-221992
12,90 €
12 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Namenjena je rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne PVC ter ABS plastike.
Klistirka Nexus Douche Bulb

Na zalogi
Na zalogi
14,90 €
14 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka Nexus s kapaciteto 250ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne gume ter ABS plastike.
Klistirka EasyToys Small Klistirka EasyToys Small

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka EasyToys Small

ET071BLK
17,90 €
17 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Small s kapaciteto 75ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Klistirka EasyToys Medium Klistirka EasyToys Medium

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka EasyToys Medium

ET072BLK
19,90 €
19 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Medium s kapaciteto 125ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Klistirka EasyToys Large Klistirka EasyToys Large

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka EasyToys Large

ET073BLK
22,90 €
22 točk
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka EasyToys Large s kapaciteto 200ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz ABS plastike.
Aplikatorja za lubrikant Calex Aplikatorja za lubrikant Calex

Na zalogi
Na zalogi
8,90 €
8 točk
Aplikator za lubrikant Calex vam omogoča, da lubrikant nanesete na določeno, nedostopno mesto. Uporaba aplikatorja olajša uporabo erotičnih igračk in spolnih odnosov.
Klistirka Hueman Nebula Bulb Klistirka Hueman Nebula Bulb

Na zalogi
Na zalogi
29,90 €
29 točk
Dobra priprava naredi vsako spolno izkušnjo bolj prijetno! Klistirka iz kolekcije Hueman vam omogoča hitro in enostavno čiščenje anusa za prijeten in higienski analni seks.
Klistirka CleanStream Premium Klistirka CleanStream Premium

Na zalogi
Na zalogi
39,90 €
39 točk
Vsestranski klistirni komplet Premium vam ponuja 3 različne nastavke za čim bolj udobno in temeljito čiščenje. Klistirka ima enosmerni ventil, ki preprečuje povratni tok in tako zagotovi prijetno in brezskrbno uporabo.
Klistirka Addicted Toys Klistirka Addicted Toys

Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Addicted Toys

D-222076
14,90 €
14 točk
Čiščenje še nikoli ni bilo tako zabavno. Ta sistem klistirke Addicted Toys je zasnovan tako, da je hkrati prijeten in praktičen. Izdelan je iz kvalitetnega hipoalergenega TPR materiala. Klistirka je udobna, enostavna za uporabo in varna za začetnike. Ne vsebuje ftalatov, je brez lateksa in neporozna. Ta izdelek je zasnovan posebej za na pot, lahko ga...
Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
119,90 €
119 točk
Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche je edinstven pripomoček za analno higieno. Komplet Hydrodouche vsebuje vse potrebne pripomočke za priklop na tuš in je namenjen za uporabo tako moškim kot ženskam. 
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo