Klistirke in analni tuši

Klistirke in analni in tuši so skoraj nepogrešljivi erotični pripomočki, za vse ljubitelje analnega seksa. Analno tuširanje je čiščenje danke s pomočjo vode, ki jo vnesete s pomočjo klistirke oz. analnega tuša ali nastavka za analno tuširanje, ki ga namestite na cev vašega tuša.

Analno tuširanje sicer ni nujno opravilo, ga pa vse več ljudi prakticira predvsem pred analnim spolnim odnosom. Higiena je namreč pri analnem seksu izredno pomembna tudi iz vidika sproščenosti in samozavesti.

Kakšen analni tuš naj izberem in kako ga uporabljam?

Izbiraš lahko med dvema vrstama izdelkov za analno tuširanje in sicer, klistirko in nastavkom za analno tuširanje, ki ga namestiš na cev klasične prhe.

Klasična klistirka je izdelana iz zgornjega dela, ki mu rečemo šoba in spodnjega, ki je posodica oz. bučka. Takšni izdelki so primerni za vse, ki želijo klasično čiščenje danke za analno stimulacijo ali seks in so dokaj enostavni za uporabo.

Najprej ločiš spodnji in zgornji del ter bučko napolniš s toplo vodo. Šobo dobro premažeš z lubrikantom in nežno vstaviš v danko. Ne vstavi je pregloboko, dovolj bo približno 5cm. Nato vodo iztisni s stiskom bučke v danko in nekaj sekund zadrži, nato vodo iztisni v wc. Postopek ponovi dokler voda, ko jo iztisneš iz telesa ne bo čista.

V ponudbi spletne trgovine gtocka.si boš našla/el klasične analne tuše z ravno šobo in pa takšne, ki imajo šobo nekoliko odebeljeno in so luknjice na bunki porazdeljene po celotni površini. Takšne šobe vodo razpršijo bolj na široko in omogočajo hitrejše in še enostavnejše analno tuširanje.

Izbiraš lahko tudi med kapacitetami klistirk, ni pa posebej pomembno kakšno boš izbral/a. Razlika v različnih kapacitetah bo le v tem, kolikokrat boš postopek prhanja moral/a ponoviti, da prideš do želenega rezultata.

Opozorila: voda naj bo topla in ne vroča; lahko uporabiš tako vodni kot silikonski lubrikant, vendar bo silikonski bolj primeren saj se ne spere tako enostavno kot vodni.

Nastavek za analno prho pa je bolj primeren, če želiš globlje ali hitrejše čiščenje. Nastavek ti nudi možnost globljega vstavljanja in seveda večjo moč prhanja, ki jo prilagajaš s pipo tvoje domače prhe.

Pri nastavkih lahko najdeš različne modele, ki se razlikujejo glede na razpršitev in možnost reguliranja moči curka. Tako lahko izbiraš med klasičnim nastavkom in pa takšnimi, ki curek razpršijo na več strani ali pa takšne, ki imajo nameščen tudi regulator moči in zapiralo za vodo.

Prav tako kot pri klistirkah, moraš pri prhanju z nastavki biti pozorna/en na to, da je voda topla in ne vroča ali hladna. Tudi nastavek vedno dobro premaži z lubrikantom za večje udobje. Kot pri klistirki tudi tukaj raje uporabi lubrikant na silikonski osnovi.

Opozorila: voda naj bo topla in ne vroča; lahko uporabiš tako vodni kot silikonski lubrikant, vendar bo silikonski bolj primeren saj se ne spere tako enostavno kot vodni; pazi na moč curka in ne pretiravaj s količino.

Je uporaba klistirk in analnih tušev varna?

Klistirke in analni tuši so varni za uporabo, če jih uporabljaš samo občasno in v skladu s priporočili. Prepogosta uporaba lahko škodi tvojemu črevesju, saj se v njem poleg drugih bakterij nahajajo tudi bakterije, ki so pomembne za tvoje črevesje in telo, saj mu pomagajo pri absorbiranju hrane in prebavi. Teh bakterij ni priporočljivo spirati redno zato pretirana uporaba klistirke ali analnega tuša ni priporočljiva. Občasna uporaba tovrstnih izdelkov ne bi smela imeti slabih učinkov, vsekakor pa bodi pozoren/na na morebitne spremembe ali težave in se v primeru le teh posvetuj z zdravnikom.

Pri uporabi nastavka za prho bodi previdna/en in ne pretiravaj z močjo curka ter količino vode.

Za analno tuširanje tudi nikoli ne uporabljaj drugega kot navadno toplo vodo. Prav tako vodi ne dodajaj ničesar, saj vse kar bi vodi dodal/a, lahko škodi tvojemu črevesju.

V kolikor imaš kakršne koli zdravstvene težave, predvsem na področju črevesja in danke se pred analnim tuširanjem posvetuj z zdravnikom in upoštevaj njegova navodila.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici