Intimna frizura

Z modelčki si lahko sedaj hitreje urediš intimno frizuro v obliki srčka, črtice ali trikotnika. Pri tem pa sta ti lahko v pomoč krema za britje in vlažilni gel.
Model za intimno frizuro LadyShape črtica Model za intimno frizuro LadyShape črtica

Na zalogi
Na zalogi
17,95 €
17 točk
Model LadyShape v obliki brazilske črte je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki si želite urejene intimne frizure. S tem edinstvenim modelčkom boste hitro in enostavno uredile vaše dlačice na intimnem predelu in jih oblikovale v izbrano obliko.
Model za intimno frizuro LadyShape srček Model za intimno frizuro LadyShape srček

Na zalogi
Na zalogi
17,95 €
17 točk
Model LadyShape v obliki srčka je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki si želite urejene intimne frizure. S tem edinstvenim modelčkom boste hitro in enostavno uredile vaše dlačice na intimnem predelu in jih oblikovale v izbrano obliko.
Model za intimno frizuro LadyShape trikotnik Model za intimno frizuro LadyShape trikotnik

Na zalogi
Na zalogi
17,95 €
17 točk
Model LadyShape v obliki trikotnika je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki si želite urejene intimne frizure. S tem edinstvenim modelčkom boste hitro in enostavno uredile vaše dlačice na intimnem predelu in jih oblikovale v izbrano obliko.
Krema za britje Smitten Vanilija
  • −30%

Na zalogi
Na zalogi
Intimna frizura

Krema za britje Smitten Vanilija

E27493
13,65 €19,50 €
13 točk
Smitten Kitten je krema za britje, ki vašo kožo napoji s feromoni in jo pušča popolnoma gladko, hidrirano in brez izpuščajev. Krema preprečuje nastanek izboklin in izpuščajev med britjem, ščiti površino kože in jo prijetno vlaži, zaradi česar je primerna za uporabo na celotnem telesu, predvsem pa je idealna za britje intimnih predelov.
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo