Intimna nega

Intimna nega je ne dvomno temelj zdravja vsake osebe, še posebno to velja za ženske. Pomembno je, da tega ni preveč ali premalo.
Gel za vlažnost nožnice Intome, 30ml Gel za vlažnost nožnice Intome, 30ml

Na zalogi
Na zalogi
12,95 €
12 točk
Vlažilni gel Intome je bil razvit posebej za ženske ter zaščito naravne flore nožnice. Gel s svojimi sestavinami spodbuja naravno delovanje sluznice in preprečuje pekoč občutek ter nelagodje, ki sta posledica suhe nožnice. Gel za delovanje potrebuje nekaj časa, zato po nanosu gela počakajte, da začutite učinke delovanja.
Intimno čistilo Intome, 50ml Intimno čistilo Intome, 50ml

Na zalogi
Na zalogi
Čiščenje pripomočkov

Intimno čistilo Intome, 50ml

INT-IC-02
12,95 €
12 točk
Intimno čistilo Intome je primerno za čiščenje erotičnih igračk in intimnih predelov vašega telesa. Za čiščenje erotičnih igračk čistilo s pumpico nanesite po celotni površini igračke in pustite delovati približno eno minuto, nato obrišite do suhega. Po potrebi sperite z vodo. Za čiščenje intimnih delov vašega telesa sprej nanesite, pustite nekaj...
Krema za pobelitev anusa Intome, 30ml Krema za pobelitev anusa Intome, 30ml
Na zalogi pri dobavitelju
Dobava: 2-5 dni
Intimna nega

Krema za pobelitev anusa Intome, 30ml

INT-AC-01
12,95 €
12 točk
Tudi vas moti temna koža na predelu anusa? Bi le to radi spremenili? Potem je krema za svetlitev kože Intome prava izbira za vas. Če imate temnejšo kožo na predelu anusa boste s kremo Intome le to lahko pobelili, poleg tega pa ima krema tudi negovalne učinke in je popolnoma varna za uporabo na koži.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo