Klasični analni čepi

Med klasične analne čepe uvrščamo vse izdelke, ki so izdelani iz silikona ali drugih materialov, ki niso steklo ali kovina in niso vibracijski. Klasični analni čepi so tako kot drugi, na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah, ter z različnimi dodatki, kot so repki, diamanti in podobno.

Kakšne so prednosti, slabosti in kako skrbeti za klasični analni čep, si preberi v nadaljevanju.

Kakšne so prednosti klasičnih analnih čepov?

Klasični analni čepi so v večini izdelani iz silikona, zato je njihova prednost predvsem v njihovem materialu, ki je telesu prijazen, mehak na otip in gladek. Ob uporabi nudijo prijeten občutek in so tudi nekoliko gibljivi, kar omogoča večje udobje neizkušenim uporabnikom.

Imajo kakšne slabosti?

Slabosti pri analnih čepkih so predvsem odvisne od uporabnika, saj za nekoga slabost predstavlja lastnost, ki jo drug uporabnik šteje kot prednost in obratno.

Kot rečeno so klasični analni čepi večinoma izdelani iz silikona in podobnih materialov, zaradi česar niso kompatibilni z lubrikanti na silikonski osnovi in so primerni le za uporabo z vodnimi lubrikanti. To nekateri uporabniki štejejo kot slabo, saj je znano, da so silikonski lubrikanti bolj obstojni in ponujajo boljše vlaženje kot lubrikant na vodni osnovi.

Čiščenje klasičnih analnih čepov

Klasične analne čepe očistiš s čistilom erotičnih pripomočkov, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih. Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov.

Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici