Kondomi za zakasnitev orgazma

Kondomi za zakasnitev orgazma so eni najbolj prodajanih kondomov pri nas. Po uporabi, materialu in izdelavi so povsem enaki klasičnim kondomom, njihova posebnost in prednost pred ostalimi pa je, da moškim na enostaven način pomagajo pri zakasnitvi orgazma in daljših spolnih odnosih. To pa seveda vodi v boljšo spolnost in popolno zadovoljstvo obeh partnerjev.

Zakaj jih uporabljati, kako delujejo kondomi za zakasnitev orgazma in še nekaj ostalih informacij si preberi v nadaljevanju.

Zakaj uporabljati kondome za zakasnitev orgazma?

Splošno znano je dejstvo, da ženske za orgazem potrebujejo več stimulacije in tudi več časa, kot moški. Pogosto se zato srečujemo s težavo, ko moški enostavno ne more zadržati svojega orgazma tako dolgo, da bi v vrhuncu spolnega odnosa užival v paru s svojo partnerko.

To se zgodi predvsem, ker moški med spolnim odnosom doživi premočno stimulacijo penisa, kar vodi v orgazem, ki ga večina moških težko ali ne more nadzorovati. Posledično nastopi občutek, da partnerke ni zadovoljil, kar lahko poslabša tako medsebojne kot tudi spolne odnose med pari.

Rešitev za tovrstne težave je kar nekaj, ena izmed učinkovitih so tudi kondomi za zakasnitev orgazma, ki pri tem na dokaj enostaven način učinkovito pomagajo.

Kako delujejo?

Kondomi za zakasnitev orgazma so v notranjosti premazani s posebnim gelom, ki vsebuje sestavine kot je lidokain, vendar v izredno majhnih količinah. Te sestavine delujejo anestetično, kar pri moških povzroči delno omrtvičenje tkiva penisa. S tem kondomi učinkovito zmanjšajo občutljivost penisa na zunanjo stimulacijo, kar vodi v lažje nadzorovanje orgazma in daljše spolne odnose.

Ali gel v kondomih vpliva tudi na erekcijo?

Praviloma gel ne vpliva na erekcijo in kljub uporabi tovrstnih kondomov ostaja enako trdna kot brez. Vseeno pa v redkih primerih moški dobi občutek, da erekcija ni enaka ob uporabi kondomov za zakasnitev orgazma. Vendar temu ni tako zaradi vpliva gela na erekcijo, temveč ker gel zmanjša občutljivost, posledično nekateri tudi erekcijo občutijo drugače.

Na kaj naj bom pozoren?

Pri nameščanju kondoma bodi pozoren, da gela ne preneseš na partnerko, saj bi gel lahko s svojim delovanjem na partnerki povzročil enak učinek, kar bi zmanjšalo tudi njene občutke.

Pred uporabo kondoma se prepričaj, da nisi alergičen na katero izmed sestavin, saj v tem primeru uporabe kondoma ne priporočamo.

Kakšne so razlike med različnimi kondomi za zakasnitev orgazma?

Razlike med kondomi v naši spletni trgovini so v večini enake kot pri običajnih kondomih. To so dolžina, širina in blagovna znamka.

Se pa ti kondomi razlikujejo tudi v sestavinah gela s katerim so premazani in pa količinski vsebnosti lidokaina ali druge sestavine, ki je namenjena učinku teh kondomov.

Nekateri modeli so dodatno obogateni s pikicami, rebri in izboklinami, ki so namenjene dodatni stimulaciji tvoje partnerke med spolnim odnosom.

Obstaja še kakšna alternativa kondomom za zakasnitev orgazma?

Da, alternativa kondomom za zakasnitev orgazma v smislu izdelkov so geli, kreme in spreji z enakim namenom. Vse informacije in izdelke najdeš na tej povezavi.

Seveda pa ni vedno nujno, da za daljše spolne odnose uporabiš karkoli od navedenih izdelkov, saj veliko lahko storiš tudi brez njih.

Pri boljši vzdržljivosti poleg izdelkov lahko pomaga predvsem trening vzdržljivosti, ki ga lahko izvajaš z masturbiranjem. Na spletu boš našel kar nekaj koristnih nasvetov za izvajanje takšnih treningov, v osnovi pa vsi priporočajo enak način.

Med masturbacijo moraš tik pred orgazmom prenehati s stimulacijo in poskušati zadržati orgazem, to storiš večkrat zaporedoma. Z izvajanjem tovrstnih vaj se naučiš kdaj je potrebno prenehanje stimulacije, kar med seksom lahko uporabiš tako, da trenutek izkoristiš za menjavo seks položaja. Prav tako pa boš s treniranjem zadrževanja orgazma le tega sčasoma lažje zadržal tudi med seksom.

Vedno ko čutiš bližanje orgazma lahko med spolnim odnosom storiš marsikaj, kar bo tvojo vzburjenost umirilo za nekaj trenutkov. Lahko se posvetiš stimulaciji partnerke z roko ali vibratorjem oz. drugim erotičnim pripomočkom. Lahko spremeniš položaj, hitrost ali na kakršni koli način umiriš situacijo in nadaljuješ, ko se vzburjenost umiri.

Seveda pa lahko pri trenungu učinkovito pripomorejo tudi masturbatorji, ki so odlična izbira za moške, ki si želijo v postelji biti izkušeni in zdržati dlje. Nekateri izmed njih so posebej namenjeni treningu vzdržljivosti. Ti so na primer:

- Fleshlight STU Training Unit

- Fleshlight STU Training Unit Butt

- Lovetoy Training Master

- Lovetoy Training Master 2

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici