Stekleni analni čepi

Stekleni analni čepi so vedno bolj priljubljena izbira tako izkušenih uporabnikov kot tudi začetnikov. Odlikuje jih raznolika ponudba oblik, njihova gladka površina in privlačen izgled.

Stekleni analni čepi so izdelani iz kaljenega stekla, so povsem nealergeni in varni za uporabo ter telesu prijazni. V nadaljevanju si preberi zakaj izbrati steklen analni čep in kako poskrbeti za higieno ter shranjevanje tvojega čepka.

Kakšne so prednosti steklenih analnih čepov?

Zaradi materiala so primerni za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov in tako lahko v kombinaciji z njimi brez skrbi uporabiš tudi lubrikant na silikonski osnovi. Stekleni analni čepi so popolnoma gladki in izredno prijetni za vstavljanje, kot tudi enostavni za odstranjevanje.

Steklo je na otip hladno, ker pa je odporno na temperaturo in jo tudi izredno dobro zadrži so odlični tudi za ohlajevanje ali segrevanje. Steklene analne čepe enostavno ogrejete pod vročo vodo ali celo v mikrovalovni pečici. Če pa si želite še bolj hladnih občutkov jih enostavno ohladite pod hladno vodo ali v hladilniku. Tako lahko svojo stimulacijo še obogatite in analne užitke dodatno popestrite.

Kaljeno steklo je kot material izredno enostavno za čiščenje, nealergeno, telesu prijazno in varno za uporabo.

Kaj pa slabosti?

Slabosti pri analnih čepkih so predvsem odvisne od uporabnika, saj za nekoga slabost predstavlja lastnost, ki jo drug uporabnik šteje kot prednost in obratno.

Stekleni čepki nimajo slabosti, ki bi jo lahko izpostavili kot slabo za vse uporabnike, zato lahko bolj kot o slabostih govorimo o posebnostih, ki jih razlikujejo od klasičnih.

Kakšne pa so njihove posebnosti?

To sta trdota in hladnost, ki pa lahko povzročita tako pozitiven kot negativen občutek ali izkušnjo.

Hladnost je lahko za uporabnike, ki še niso uporabljali erotičnih igračk iz stekla nekoliko neprijetna ali drugačna izkušnja, od tiste, ki so je vajeni. Če vam hladen občutek ne odgovarja lahko čepek ogrejete pod vročo vodo ali v mikrovalovni pečici.

Trdota nekoliko prestraši predvsem začetnike, vendar je ta pri vstavljanju čepka lahko celo boljša kot, če je čep mehak. Ob samem nošenju pa tudi pri silikonskih in ostalih čepih ne boste občutili bistvene razlike med enim in drugim. Namreč tudi silikonski čepi imajo trdno jedro.

Razlika se lahko med nošenjem pokaže pri daljših čepkih, saj stekleni niso gibljivi, silikonski pa so lahko vseeno nekoliko upogljivi. Zato začetniki ne pretiravajte z velikostjo in na začetku izberite manjše čepke.

Čiščenje steklenih analnih čepov

Steklene analne čepe očistiš s čistilom erotičnih pripomočkov, če tega nimaš pa lahko uporabiš tudi milo in vodo. Vseeno ti priporočamo, da za čiščenje uporabiš čistilo, saj deluje antibakterijsko, kar pa je pri analnih igračkah še bolj pomembno kot pri drugih. Čep po čiščenju obriši z nežno krpo, ki ne pušča sledi in ga pospravi za naslednjo uporabo. Čep shranjujte v vrečki ali posodici, ki naj bo zračna in po možnosti izdelana iz tkanine ali naravnih materialov.

Ne shranjujte jih v plastične posode ali vrečke.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici