Klasični kondomi

Klasični kondomi so prva izbira ko govorimo o zaščiti med spolnim odnosom. V spletni trgovini gtocka.si boš med klasičnimi kondomi našel samo tiste z gladko površino, prozorne barve in brez drugih posebnosti, dodatkov ali posebnih učinkov.

Ker pa vsi iščemo kondom, ki bo kar najbolj primeren za nas, ti v nadaljevanju podajam še nekaj koristnih informacij.

Kakšne so razlike med klasičnimi kondomi?

Ker med klasične kondome spadajo vsi, ki imajo gladko površino in so brez posebnosti lahko med te štejemo tudi nekatere kondome iz ostalih skupin, ki pa smo jih namerno razdelili v lastne sklope za lažje iskanje in hitrejši nakup.

Razlike med kondomi v tej skupini so predvsem v njihovi velikosti in materialu, zato je pomembno da pred nakupom preverite podatke o izdelku pri samem opisu le tega.

Torej pri razlikah išči predvsem pravilno širino, dolžino in pa material. Če imaš ti ali partner/ka alergijo na lateks bodi pozoren, da izbereš kondome brez lateksa.

Kateri so še klasični kondomi, ki so razdeljeni v svoje skupine?

Med klasične kondome spadajo tudi nekateri kondomi, ki so po obliki in materialu enaki klasičnim, vendar imajo posebnost, ki jih razlikuje od povsem običajnih. To so:

- ekstra tanki kondomi, ki nudijo več občutka

- XL kondomi večjih dimenzij

- kondomi znamke Mister Size, ki jih lahko naročiš v tvoji velikosti

- kondomi z okusom, ki so povsem običajni, le da so obarvani in imajo dodano aromo

Vabim te, da si poleg klasičnih kondomov ogledaš še pestro ponudbo ostalih, ki vsak po svoje lahko tvojo spolnost popestri ali celo izboljša. Vse kondome iz naše ponudbe najdeš tukaj.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici