Ekstra tanki kondomi

Ekstra tanki kondomi so tisti, ki jih izbira večina moških, ki želi med seksom čutiti več. Ekstra tanki kondomi so izdelani iz tanjšega materiala in obema partnerjema nudijo več občutkov pri spolnih odnosih, saj pri nekaterih skoraj ne opaziš, da ga nosiš.

O varnosti in nekaj drugih informacijah si preberi v nadaljevanju zapisa.

Varnost ekstra tankih kondomov

Kondomi, ki so izdelani iz tanjših materialov niso nič manj kvalitetni kot klasični kondomi. Vsi proizvajalci stremijo k čim višji kvaliteti in v postopku proizvodnje poskrbijo za redno elektronsko testiranje, kar zagotavlja najvišje standarde.

Zato pri uporabi ekstra tankih kondomov, ki jih uporabljaš pravilno in ti tudi ustrezajo po velikosti ni skrbi, da bi se ta pretrgal ali počil. Je pa izredno pomembno, da ti kondom ni pretesen, saj v tem primeru lahko hitreje poči ali se poškoduje. To pa velja za vse kondome in ne le za ekstra tanke.

Analni seks z ekstra tankimi kondomi

Uporabe ekstra tankih kondomov pri analnem seksu ti ne priporočamo. Namreč pri analnih spolnih odnosih nastaja več trenja, kar lahko povzroči hitrejše poškodbe kondoma, ki bi lahko tudi počil.

Pri analnem seksu uporabi kondome, ki so izdelani iz debelejših materialov in kondome, ki so posebej primerni za tovrstne spolne odnose. Najdeš jih med klasičnimi kondomi.

Kondomi in uporaba lubrikanta

Kot pri ostalih tudi pri ekstra tankih kondomih velja, da so že prej premazani z lubrikantom ni nujno, da ga uporabljate dodatno. Seveda pa s tem ni nič narobe in ob vseh ekstra tankih kondomih lahko brez skrbi uporabiš vse lubrikante na vodni osnovi. Ne uporabljaj pa lubrikantov na silikonski ali kateri drugi osnovi, saj lahko poškodujejo material kondoma.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici