Kondomi z okusom

Kondomi z okusom so odlična izbira za popestritev spolnih odnosov, oralnega seksa ali le kot dišeča nadomestitev klasičnega kondoma. Priljubljeni so predvsem zaradi svoje barvitosti in različnih vonjev, ki jih je v ponudbi vedno več.

Veliko ljudi prednost teh kondomov vidi predvsem v vonju, saj jim je vonj klasičnih kondomov neprijeten. Pri kondomih z aromo in okusom pa se vonj materiala in lubrikanta izgubi v prijetni aromi sadja. Kondome z okusom danes najdeš v skoraj neomejenih možnostih, saj se ponudba vedno bolj prilagaja različnim trendom in tudi kondomi niso izjema. Časi, ko smo izbrali med klasičnimi okusi jagode, čokolade in banane so minili in danes kondome najdeš praktično v katerem koli okusu si jih zaželiš.

Pakiranja kondomov z okusom

Kondomi z okusom so na voljo v različnih pakiranjih po 12, 36, 100 in 144 kosov. Praktično vsa pakiranja pa v kompletu nudijo kondome več različnih okusov, zato boš težko našel komplet samo enega okusa.

V naši ponudbi ti nudimo kondome z okusom znamke Pasante, Durex in MoreAmore. Skupaj ponujamo tako zgoraj omenjene klasične okuse, kot tudi okuse mete, vanilije, borovnice, tropskih sadežev in drugih.

Prepričani smo, da se med njimi najde tudi kondom po tvojem okusu.

Za več informacij in morebitna vprašanja smo ti vedno na voljo za pomoč. Dobiš nas na telefonski številki 040 819 384 ali e-pošti info@gtocka.si.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici