Korzeti

Korzeti so bili priljubljeni modni kosi že v preteklosti, k nam pa prihajajo bolj z namenom erotičnega perila kot odličnega zapeljevalca. Korzet je erotično perilo, ki prekriva tvoj trup, ga nekoliko stisne in oblikuje v popolno postavo.

V večini so namenjeni nošenju ob posebnih priložnostih predvsem med skupnimi intimnimi trenutki v vajini spalnici. Nekatere modele pa boš brez težav lahko uporabila tudi kot privlačen dodatek k tvojim oblačilom na večerji, zabavi ali ob drugih priložnostih.

Kako je korzet izdelan?

Korzeti, ki jih poznamo iz preteklosti so bili dokaj trdni kosi perila, ki so bili po dolžini ojačani s kostjo ali žico za popoln stisk in obliko tvojega telesa. Danes so korzeti izdelani iz različnih materialov in so lahko tako mehki kot trdni. Nekateri modeli imajo za obliko še vedno všite kosti, ostali pa imajo kroje oblikovane tako, da se lepo oprimejo tvojega telesa in mu dajo obliko.

Na zadnjem delu imajo korzeti sponke za zapenjanje ali vrvico za zavezovanje, v obeh primerih pa je njihov obseg možno nekoliko nastaviti za popolno prileganje.

Košarice korzetov so različne od modela do modela, nekateri imajo podložene, nekateri ojačane spet drugi pa povsem mehke brez ojačitve in podloge.

Na spodnjem delu korzetov najdeš trakove za pripenjanje nogavic, ki so skoraj obvezen dodatek vsakemu korzetu. Nogavice za pripenjanje na korzete in pasove najdeš na tej povezavi.

Kakšne vrste korzetov nudite v vaši trgovini?

V naši trgovini boš našla korzete, ki se med seboj predvsem razlikujejo po izgledu, barvi in blagovnih znamkah.

Čipkasti korzeti ti nudijo zapeljiv izgled in so odlična izbira za zapeljevanje in popestritev intimnih večerov s tvojim partnerjem. Takšne korzete lahko enostavno kombiniraš tudi z jeans ali elegantnimi hlačami ter srajco ali jakno.

Erotični in provokativni korzeti pa so takšni ki jih boš uporabila le za nošenje v spalnici in bodo zagotovo poskrbeli za popolno erotično vzdušje. Med njimi najdeš tudi takšne z odprtimi košaricami, usnjene in pa korzete iz tako imenovanega Wetlook materiala, ki nudi svetleč izgled.

Kakšne so velikosti korzetov?

Ker so korzeti v večini primerov nastavljivi v obsegu, zato jih nudimo v velikostih S/M, L/XL ter XXL. Določeni modeli so na voljo tudi v večjih številkah od 3XL do 5XL.

Posamezne mere najdeš med velikostnimi tabelami, ki so razdeljene po znamkah in tudi posamezno objavljene pri vsakem izdelku.

Če ne veš kako izbrati velikost ali imaš še kakšno vprašanje nas brez zadrege lahko kontaktiraš na telefon 040 819 384, nam pišeš preko e-pošte na info@gtocka.si ali klikneš na pogovor v živo na desni spodnji strani ekrana.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici