Nedrčki

Nedrčki so pomemben del erotičnega perila in v mnogo primerih še bolj pomembni kot spodnji del. Nedrčke odlično lahko kombiniraš z različnim perilom in tako vedno znova ustvariš popoln komplet za erotično presenečenje.

V ponudbi spletne trgovine gtocka.si smo poskrbeli za raznoliko izbiro modrčkov, s katerimi boš zagotovo obnorela svojo boljšo polovico.

Izbiraš lahko med različnimi vrstami

Pri nedrčkih v erotični trgovini so razlike malo drugačne, kot pri običajnih. Poleg klasičnih oblik tako lahko najdeš tudi tiste s polovičnimi košaricami, takšne z odprtinami in tudi zapeljive nedrčke z čipkami, prosojnim materiali in okraski.

Večina modrčkov v naši ponudbi nima podloženih košaric, čeprav med njimi najdeš tudi nekaj takšnih. Nedrčki imajo v večini primerov košarice ojačane z žico ali kostjo, nekaj pa je tudi takšnih ki so izdelani samo iz blaga in elastik.

Polovični nedrčki oz. tisti z odprtimi košaricami imajo običajno le te oblazinjene in ojačane, saj le tako nudijo dobro oporo in popoln izgled.

Velikosti nedrčkov

Velikosti pri erotičnih nedrčkih niso enake tistim, ki si jih vajena pri klasičnih. Erotični nedrčki so namreč izdelani iz elastičnih materialov in so bolj prilagodljivi, kot običajni. Poleg tega imajo skoraj vsi nedrčki nastavljive naramnice ter nastavljivo zapenjanje. Pri nekaterih pa so nastavljivi tudi dodatni trakovi ipd., če jih le ta ima.

Velikosti med katerimi lahko izbiraš so odvisni od proizvajalca, nekateri nudijo velikosti S/M, L/XL in XXL, drugi pa S, M, L, XL in XXL.

Priporočam ti, da si pri vseh nedrčkih ogledaš priloženo tabelo velikosti, ki jo najdeš na desni strani ekrana ali le to poiščeš na tej povezavi.

Če imaš še kakšno vprašanje nas brez zadrege lahko kontaktiraš na telefon 040 819 384, nam pišeš preko e-pošte na info@gtocka.si ali klikneš na pogovor v živo na desni spodnji strani ekrana.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici