Nedrčki

Udobni nedrčki izdelani iz mehkega materiala, tako da se boste počutile več kot udobno. Na voljo v različnih barvah kot čipka in z dodanimi trakovi.
Nedrček Obsessive Miamor Nedrček Obsessive Miamor

Na zalogi
Na zalogi
Nedrčki

Nedrček Obsessive Miamor

D-207888
18,90 €
18 točk
Nedrček Obsessive Miamor je izdelan iz mehke, gladke tkanine. Košarice so polovične, ojačane z žico in podložene. Naramnice so nastavljive, nedrček pa se zapenja na hrbtu z več-stopenjsko sponko.
Nedrček Obsessive Emperita Nedrček Obsessive Emperita

Na zalogi
Na zalogi
13,90 €
13 točk
Nedrček Obsessive Emperita je izdelan iz mehke čipkaste tkanine. Naramnice so nastavljive, na hrbtu pa se zapenja z večstopenjsko sponko.
Nedrček Obsessive 838 Nedrček Obsessive 838

Na zalogi
Na zalogi
Nedrčki

Nedrček Obsessive 838

D-218811
16,90 €
16 točk
Nedrček Obsessive 838 je izdelan iz mehke čipkaste tkanine z dodatnimi okrasnimi trakovi. Naramnice so nastavljive in se zavezujejo za vratom, na hrbtu pa se zapenja z večstopenjsko sponko.
Nedrček Obsessive Lovica Nedrček Obsessive Lovica

Na zalogi
Na zalogi
Nedrčki

Nedrček Obsessive Lovica

D-218807
22,90 €
22 točk
Nedrček Obsessive Lovica je izdelan iz mehke, gladke tkanine. Košarice so polovične, ojačane z žico in podložene. Naramnice so nastavljive, nedrček pa se zapenja na hrbtu z več-stopenjsko sponko.
Nedrček Obsessive Frivolla Nedrček Obsessive Frivolla

Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
16 točk
Nedrček Obsessive Frivolla je izdelan iz mehke čipkaste tkanine z okrasnimi trakovi. Naramnice so nastavljive, na hrbtu pa se zapenja z večstopenjsko sponko.
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo