Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni dildo EasyToys Suction

Šifra izdelka: ET200BLK | EAN koda: 8718627526866
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Anal Collection
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 14.20cm
Max Diameter: 2.80cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Suction cup: Yes
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Dildo EasyToys Suction vam bo s svojo posebno obliko nudil popolno zadovoljstvo. Dildo v dolžino meri 14cm, njegova površina pa je rebrasta in tako nudi zelo intenzivne ter razveseljive občutke. Z njim boste zlahka doživele močan in nepozaben orgazem. Na spodnjem delu ima podstavek, ki omogoča enostavno pritrditev dilda na vse gladke površine.

Dildo je izdelan je iz 100% medicinskega silikona, ki zagotavlja prijetno mehkobo ter svilnat občutek, obenem pa je silikon popolnoma varen za uporabo ter telesu prijazen in nealergen.

Celotna velikost:

  • Dolžina: 14,2cm
  • Premer: 2,8cm

Material: 100% medicinski silikon

Ob uporabi izdelka uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi, ker lahko poškodujejo izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje