Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Fun Factory Magnum roza

Šifra izdelka: E29522 | EAN koda: 4032498226644
59,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Material: Silicone
Dolžina: 18.10 cm
Max Diameter: 3.80 cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Suitable for anal penetration: Yes
Suction cup: Yes
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
For Strapon: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Structure: Smooth
Stimulation: Anal stimulation, G-spot stimulation, Prostate stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Dildo Fun Factory Magnum bo navdušil vse, ki imate radi večje dimenzije. S svojo dolžino 18cm je Magnum resnično impresiven. Z rahlo ukrivljeno obliko med vaginalno uporabo zlahka najde točko G, med analno uporabo pa stimulira prostato.

Samostojno ali s partnerjem dildo Magnum nudi uporabnikom dolge ure eksperimentiranja. Zaradi ravne podlage se lahko uporablja s pasom in se zlahka oprime gladkih površin in sten.

Magnum je idealen za uporabo s strap-on pasovi. Dovolj dolg je, da ga uporabnik lahko nadzira, in odličen za veliko različnih oblik. Dejstvo, da gre za prilagodljiv dildo, pomeni, da se za večje udobje premika s prejemnikom. Njegova super gladka gred z obliko glavice je privlačna, ne glede na to, ali se običajno odločite za realistični ali abstraktni dildo.

Tudi lastnosti Magnuma so preprosto božanske. S svilnato mehko in neverjetno prijetno površino iz 100% silikona stimulira v postelji, kadi ali celo s strap-on pasom. Lahko ga uporabljate tudi prostoročno, tako da njegovo veliko ergonomsko oblikovano podlago preprosto položite na gladko površino. Tam ostane, dokler mora, nato pa ga je mogoče prav tako hitro odstraniti.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje