Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Fun Factory Limba Flex S

Šifra izdelka: E31015 | EAN koda: 4032498200002
59,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Blue
Dolžina: 12 cm
Suitable for: Unisex
Suitable lubricant: Water Based
Suitable for anal penetration: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Anal stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Nakup erotične igračke je lahko ugibanje: poskušate ugotoviti, kakšna oblika bo vašemu telesu najbolj všeč, ne da bi ga prej preizkusili. Z dildom Funy Factory Limba Flex vam ne bo potrebno več ugibati. Če odkrijete, da želite dildo z ekstremno krivuljo za draženje točke G, ga preprosto upognite v takšno obliko. Če želite ravno gred, jo samo upognite nazaj. Ta prilagodljiv dildo omogoča enostavno preizkušanje različnih položajev in načinov igranja, ne da bi morali menjati svojo igračko. V notranjosti skriva žico, ki pomaga pri upogibanju dilda, ter ga drži v obliki kot si želite.

Limba Flex je idealna tudi za analno igro, saj je konica zožana in zaobljena, kar omogoča enostavno vstavljanje. Tudi igra s strap-on pasom bo postala pravi užitek, saj je podlaga izredno tanka in se tako lahko popolnoma približate svojemu partnerju. Podlaga se bo brez problema pritrdila tudi na katero koli gladko podlago in vam omogočala prostoročno uporabo. 

Limba Flex je izdelana iz silikona, ki je varen za telo in enostaven za čiščenje.

Za boljšo in prijetnejšo izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje