Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni dildo EasyToys Beaded Cone

Šifra izdelka: ET351BLK | EAN koda: 8718627529416
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Anal Collection
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 16.50cm
Insertable depth: 13.00cm
Min Diameter: 0.80cm
Max Diameter: 3.50cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Dildo EasyToys Beaded Cone vam bo s svojo posebno krogličasto obliko nudil popolno zadovoljstvo. Dildo je mehak na otip, čvrst in upogljiv, kar nudi enostavno uporabo in dobro prilagodljivost vašemu telesu. Krogličasta oblika je idealna za začetnike, saj dildo lahko uporabljate postopoma in se tako sčasoma privadite na vedno večje kroglice.

Dildo v dolžino meri 16,2cm, na spodnjem delu pa ima širok podstavek, ki omogoča enostavno pritrditev dilda na vse gladke površine in obenem nudi varno uporabo.

Izdelan je iz 100% medicinskega silikona, ki zagotavlja prijetno mehkobo ter svilnat občutek, obenem pa je silikon popolnoma varen za uporabo ter telesu prijazen in nealergen.

Celotna velikost:

  • Dolžina: 16,2cm
  • Premer: 3,3cm

Material: 100% silikon

Ob uporabi izdelka uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi, ker lahko poškodujejo izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje