Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo All Black, 20cm

Šifra izdelka: AB10 | EAN koda: 5420044200504
25,95 €
Ni na zalogi! Predvidoma po: 13. maj
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: All Black
Barva: Black
Dolžina: 20 cm
Suitable for: Oba spola
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Anal stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Realistični dildo All Black bo zagotovo izpolnil vaše najbolj nore fantazije. Dildo ponuja vse pomembne dejavnike, ki so potrebni za popolno zadovoljitev tistih, ki ste pristaši velikih erotičnih igračk. V dolžino meri 20cm, njegov premer pa je 4,5cm. Realistično oblikovana površina, z izbočenimi žilami vse do korena, poskrbi za resnične občutke in obenem nudi popolno stimulacijo z vsakim gibom.

Dildo je izdelan je iz TPR materiala, ki zagotavlja mehkobo, enostavno vzdrževanje in najpomembnejše, lahko ga uporabljate tako z vodnimi kot tudi silikonskimi lubrikanti.

Pred in po vsaki uporabi dildo očistite s čistilom erotičnih pripomočkov. Dildo pred shranjevanjem obrišite ali dobro osušite.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje