Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni vibrator Intense Snoopy roza

Šifra izdelka: D-216068 | EAN koda: 8425402157176
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Vibrator Intense Snoopy je izvrsten analni vibrator namenjen ženskam in moškim. Vibrator Snoopy je fleksibilen, s svojo ergonomsko obliko in narebreno površino pa bo odlično stimuliral prav vse erogene cone. Ženske ga lahko uporabljate tudi vaginalno in si tako pričarate popolne užitke ob penetraciji, ki vas bo popeljala do vrhunskega orgazma. Vibrator Snoopy je izdelan iz 100% silikona, ki je mehak in svilnat na otip, tih in močan motorček pa nudi 7 stopenj vibriranja.

Snoopy je 100% vodoodporen in je odličen tudi za začetnike v analnem seksu saj ga zaradi stožičaste oblike lahko vstavite postopoma, kar vam bo omogočalo enostavno privajanje na analno penetracijo.

Za boljšo izkušnjo in lažjo uporabo lahko dodate malenkost lubrikanta, uporabljajte pa le lubrikante na vodni osnovi saj lubrikant na silikonski osnovi izdelek lahko poškoduje.

Specifikacije:

  • dolžina: 13,5cm, vstavljiva dolžina 11,5cm
  • premer: 1,5-3,5cm
  • napajanje: baterija 3LR41

Nasvet ob uporabi:

Stimulator uporabite s kančkom lubrikanta ki ga nanesete na anus in nekaj direktno na stimulator, pred uporabo se dobro sprostite in ne napenjajte mišic, ko boste stimulator nežno vstavili v anus, počakajte nekaj minut da se anus nanj privadi. Ko boste pripravljeni položite roko na trebuh in pričnite z globokimi vdihi, potem počasi pričnite s stiskanjem analnih mišic, tako boste občitili popolnoma novo vrsto stimulacije, ki vas bo privedla do nepozabnega orgazma.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje