Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni vibrator Hueman Black Hole

Šifra izdelka: HUE010 | EAN koda: 8719934002692
73,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Hueman
Barva: Purple
Material: ABS
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 3.30cm
Inner Diameter: 3.60cm
Suitable for anal penetration: Yes
Operation: Wireless control
Dolžina: 14.30cm
Insertable depth: 11.00cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Remote control range: 800 cm
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Waterproof: Yes
Run time: 50 min
Noise level: Very quiet
Stimulation: Anal stimulation
Charging Time: 100 min
Charger: USB plug

Opis

Ta elegantni analni vibrator z obročkom za penis iz kolekcije Hueman je obvezen erotični pripomoček vsakega moškega. Black Hole je zasnovan za popoln užitek, saj nudi stimulacijo prostate in presredka hkrati, poleg tega pa nameščen erekcijski obroček poskrbi za trše in dalj trajajoče erekcije. Skupek popolne stimulacije seveda vsakega moškega pripelje do nepozabnega orgazma.

Vibrator je izdelan iz mehkega silikona, ki nudi udobno uporabo in je obenem popolnoma varen in telesu prijazen ter nealergen. Vgrajen motorček nudi 10 nastavitev vibriranja, med katerimi so 4 različne hitrosti in 6 vzorcev vibracij, ki jih upravljate s priročnim brezžičnim upravljalnikom. 

Black Hole ima vgrajeno polnilno baterijo, ki jo boste enostavno napolnili s priloženim USB polnilnim kablom. Polnjenje traja med 70 in 100 minutami, eno polnjenje pa zadošča za približno 50 minut nepozabnih užitkov. Izdelek je vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko čistite pod vodo in je primeren za uporabo pod tušem ali v kadi. 

Za boljšo izkušnjo in lažjo uporabo uporabite lubrikant, uporabljajte pa le lubrikante na vodni osnovi saj lubrikant na silikonski osnovi izdelek lahko poškoduje.

Vibrator pred in po vsaki uporabi dobro očistite s čistilom erotičnih pripomočkov in mlačno vodo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje