Analni vibrator Doxy The Don

Šifra: E26224 | Ean: 702565868919
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
83,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 83 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Analni vibrator Doxy The Don je edinstvena analna igračka, ki v enem samem izdelku združuje moč in užitek. The Don je še en izmed odličnih izdelkov izpod rok ustvarjalcev nagrajenega masažerja Doxy. Donova zasnova z dvojno stimulacijo združuje notranjo analno stimulacijo z zunanjo masažo presredka, ki jo poganja impresiven vibracijski motor. Rezultat je globoka resonanca, ki presega intenzivnost, dosegljivo z vibratorji na baterije in akumulatorje. Zato je The Don edinstvena igrača na trgu analnih erotičnih igračk. Doxy Don si svojo nišo utira z neskončno močjo.

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Izdelek je vodoodporen
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

Velikost (od-do)do 10 cm
MaterialMedicinski silikon
NapajanjeVtičnica 220V
VodoodpornostDa
Vibrator5 + 5 stopenjski
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Dolžina5cm
Premer3,3cm
Primerno zaOba spola
Stimuliraanus, presredek
Število motorjev1

Analni vibrator Doxy The Don je edinstvena analna igračka, ki v enem samem izdelku združuje moč in užitek. The Don je še en izmed odličnih izdelkov izpod rok ustvarjalcev nagrajenega masažerja Doxy. Donova zasnova z dvojno stimulacijo združuje notranjo analno stimulacijo z zunanjo masažo presredka, ki jo poganja impresiven vibracijski motor. Rezultat je globoka resonanca, ki presega intenzivnost, dosegljivo z vibratorji na baterije in akumulatorje. Zato je The Don edinstvena igrača na trgu analnih erotičnih igračk. Doxy Don si svojo nišo utira z neskončno močjo.

4-metrski napajalni kabel in žični daljinski upravljalnik pomenita, da je iskanje vtičnice, ki bo dosegla vaše igralno območje, preprosto, spreminjanje nastavitev in raziskovanje občutkov v žaru strasti pa povsem intuitivno. Od globokega erotičnega mrmranja do močnih, pretresljivih vibracij, The Don ima 5 intenzivnosti in 5 stopnjujočih se nastavitev vzorcev, ki nihajo in pulzirajo z vedno večjo frekvenco.

Izdelan je iz 100-odstotnega medicinskega silikona, utrjenega s platino, zato je površina mehka in gladka na otip, zlasti po nanosu lubrikanta na vodni osnovi. Priporočamo uporabo velike količine lubrikanta na vodni osnovi, ki olajša vstavljanje in poveča občutke med igro.

Specifikacije:

  • Platinasto utrjen medicinski silikon
  • Priročen za začetnike, ne da bi pri tem žrtvoval občutke
  • dolžina 5,5 cm x premer 3 cm
  • Hkratna stimulacija presredka
  • 5 hitrosti vibriranja
  • 5 stopnjujočih se nastavitev vzorcev
  • Zmogljiv motor za globoke, hrumeče vibracije
  • 4-metrski napajalni kabel
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici