Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni vodni lubrikant Pjur Back Door Regenerating 100ml

Šifra izdelka: D-230680 | EAN koda: 0827160113865
20,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pjur

Opis

Dolgo obstojen vodni lubrikant Pjur Back Door Regenerating vsebuje posebno formulo, ki se lahko uporablja tako za analno penetracijo kot za uporabo z erotičnimi igračkami. Poleg tega zagotavlja vlažilni učinek zaradi pantenola in sproščujoč učinek zaradi kamilice. Prispeva k večji sproščenosti sluznice. Več občutljivosti, več občutkov in več doživetij. Ne glede na to, kaj iščete, pri Pjuru imajo pravi izdelek za vas. Pjur je specialist za vse, kar je povezano z ljubeznijo.

Lubrikant Pjur Back Door je brez vonja, barve in okusa ter tudi med uporabo ne postane lepljiv.

  • Vsebina: 100ml

Sestavine: Aqua (voda), glicerin, etoksidiglikol, fenoksietanol, hidroksipropil gvar hidroksipropiltrimonijev klorid, propilen glikol, hidroksietilceluloza, pantenol, polisorbat 20, citronska kislina, izvleček cvetov Chamomilla Recutita (Matricaria), izvleček semen Paullinia Cupana, olje cvetov Cananga Odorata, alkohol, 1,2-heksandiol, desetilen glikol, mlečna kislina, natrijev benzoat, kalijev sorbat

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje