Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stimulator Satisfyer Love Triangle APP bel

Šifra izdelka: J2018-57-2 | EAN koda: 4061504001777
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: White
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 8,7 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 11
Waterproof: Yes
Pulsation: Več nastavitev
Num of Motors: 2
Stimulation: Clitoral stimulation
Charging Time: 120 min
Charger: USB plug

Opis

Se vam zdijo nepozabni orgazmi erotična utopija? Pripravite se na presenečenje, saj vam bo Satisfyer Love Triangle prikazal obstoj spolnih vidikov, ki bodo pretresli vaše vesolje, tudi s pomočjo nadzora aplikacije. Brezkontaktna stimulacija tlačnega vala v kombinaciji z intenzivnimi vibracijami: če vaš libido spet poskoči, je ta elegantna ženska igrača rešitev za vas!

3, 2, 1 - orgazem!

Nepozabna stimulacija klitorisa s tlačnim valom vas očara z neskončno izbiro programov tlačnih valov in vibracij, ki jih lahko nadzorujete s pomočjo aplikacije. A ta simpatični trikotnik ne prepriča le s svojimi sposobnostmi, temveč tudi njegov eleganten dizajn. Popolnoma se prilega roki in koži laska z gladko površino iz medicinskega silikona. Komaj prepoznaven kot igračka v kompaktnem formatu je vroč vibrirajoči trikotnik tudi idealen spremljevalec. S pokrovčkom mu lahko higiensko zaprete glavo.

Love Triangle je opremljen s polnilnimi baterijami, ki jih napolnite preko priloženega USB kabla in je zato okolju prijazen. 

Tega ne smete zamuditi: nova aplikacija Satisfyer Connect vam ponuja edinstvene in neskončne možnosti uporabe. Aplikacija je združljiva s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom, ki podpira Android ali IOS sistem. Aplikacijo poiščete v Google ali App store-u in si jo brezplačno namestite na vašo napravo. Preko Bluetooth sistema povežete vašo napravo in Satisfyer Love Triangle. Doživite zabavne dogodivščine: daljinski upravljalnik in ekskluzivne funkcije, kot so haptično programiranje, neskončno nastavljivi programi vibracij, zaznavanje gibanja ali celo interakcija različnih povezanih igrač - poskusite in pričakujte nove funkcije vsak mesec! 

Bodite del R-Love-utiona in na svoj pametni telefon prenesite brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect!

Zaradi uspešnega medsebojnega vpliva spolnega počutja in tehnologije je aplikacija Satisfyer Connect prejela svetovno priznano nagrado CES TWICE Picks. Žirija CES je posebej pohvalila haptično programiranje, zaznavanje gibanja in sposobnost ustvarjanja novih programov za vibracije.

Nagrada CES TWICE Picks Award se podeljuje le najboljšim potrošniškim izdelkom na svetu.

Stimulator deluje tudi brez aplikacije!

Podrobnosti:

  • material: silikon
  • napajanje: polnilec (USB)
  • 100% vodotesen

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje